Mus rasite
Paruošti bulvių vafliai
Paruošti bulvių vafliai - Bulvių vafliai skaniau nei blynai

Receptai

Bulvių vafliai

Bulvės yra pagrindinis angliavandenių šaltinis ir suteikia energijos, o žalumynai papildo patiekalą vitaminais. Naudojant minimalų riebalų kiekį kepant vaflinėje, šis receptas tampa lengvesnis nei įprasti kepti bulviniai blynai. Puikus būdas panaudoti bulves kitaip.

Paruošti bulvių vafliai

Bulvių vafliai

Karolina Puodžiūtė
Šie bulvių vafliai yra puiki alternatyva tradiciniams bulviniams blynams – juos lengviau paruošti, o traški tekstūra puikiai dera su švelniu grietinės skoniu. Jie yra sotūs, skanūs ir tinkami tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Įdėję šviežių žalumynų, suteiksite jiems gaivos ir spalvos.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Bulves nuskuskite, išplaukite ir sutarkuokite stambia tarka.
  • Bulvių masę nuspauskite, kad pašalintumėte vandens perteklių.
  • Į masę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, kapotus žalumynus ir pagardinkite druska. Gerai išmaišykite.
  • Įkaitinkite vaflinę ir lengvai ją ištepkite aliejumi. Kepkite vaflius, kol taps traškūs ir auksinės spalvos.
  • Patiekite su grietine, kad būtų sultingesni. Taip pat galite patiekti su keptu kiaušiniu.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti kitokias daržoves? Taip, galite pridėti tarkuotų morkų ar cukinijų, tačiau reikės papildomai nuspausti skysčio perteklių.
  2. Ar galima išsiversti be miltų? Taip, tačiau vafliai gali būti trapesni ir sunkiau išlaikyti formą.
  3. Ar šie vafliai tinka laikyti šaldytuve? Taip, galite laikyti uždarame inde šaldytuve iki 2 dienų ir pašildyti prieš patiekiant.
  4. Ar būtina naudoti grietinę? Rekomenduojama, nes grietinė suteikia drėgnumo, tačiau galite pakeisti jogurtu ar padažu pagal skonį.
  5. Kaip galima pagerinti traškumą? Pridėkite truputį daugiau miltų arba kepkite vaflinėje šiek tiek ilgiau, kol taps auksinės spalvos.

Maistingumas

Kalorijos: 520kcalAngliavandeniai: 95gBaltymai: 13gRiebalai: 10g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų