Receptai
Burokėlių mišrainė su fetos ir majonezo padažu
Publikuota:
Burokėlių mišrainė su fetos ir majonezo padažu
🥗 APSILAIŽYSITE PIRŠTUKUS! GAMINKITE IŠ KARTO IŠ DVIGUBOS PORCIJOS, NES ŠI MANO IMPROVIZACIJA NUOSTABAUS SKONIO👌🫠
Reklama
Ingredientai:
- 5 vnt. Burokėliai - virti
- 1 skardinė Žalieji žirneliai - konservuoti
- ½ vnt. Poras - pakepinto ant aliejaus su druska, pipirais ir Provanso žolelėmis
- 1 skiltelė Česnakai
- 2 v.š. Majonezas
- Sūris - Švelniai sūdyto sūrio FAVITA pagal skonį (man užteko ketvirtadalio)
- 1 pundelis Krapai
Paruošimas:
- Virtus burokėlius, supjaustome kubeliais ir sudedame į indą.
- Tada suberiame smulkintus apkepintus porus, krapus ir nusunktus konservuotus žirnelius.
- Atskirame inde susimaišome sūrį su majonezu ir maltais juodaisiais pipirais iki vientisos masės ir sudedame į mišrainę.
- Atsargiai išmaišome ir skanaujame.‼️Druskos nepadauginkite, nes sūris sūrūs.
Video
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Inesa
2024-12-02 at 8:39 pm
Ačiū už skanius receptus 🥰