Mus rasite
Kitokios Cezario salotos
Pagamintos Cezario salotos @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Cezario salotos – KITAIP!

Taip , taip perskaitėte teisingai! Tikriausiai galvojote, kad Cezario salotų negalima drąstiškai pakeisti, bet noriu jus nustebinti šiuo receptu! Tik paragavus supratau – šios salotos bus nr. 1 šią vasarą!

Cezario salotos - KITAIP!

Cezario salotos - KITAIP!

skaniai.ir.lengvai
Tobulas skonio derinys, gaivus žaliasis padažas, traški vištienos krūtinėlė, naminiai duonos skrebučiai ir parmenzanas! Laisvu laiku aš stengiuosi domėtis maisto naujienomis pasaulyje, naujais deriniais, knygomis apie kai kurių šalių virtuvę. Panašų receptą pamačiau viename iš angliškų žurnalų, pabandžiau jį pritaikyti savo skoniui, nes įkvėpė išbandyti!
Nemėgstamus ingredientus išemiau, juos pakeičiau sau priimtinais - gavosi neįtikėtino skanumo salotos! Taip daro ir daugelis šefų pasaulyje, jie ragauja įvairius patiekalus, tada juos šiektiek pakeičia pagal save. Man patinka restorane suvalgius nuostabų patiekalą, veliau pasukti galvą, kaip gi tą skonį atkartoti. O kaip jums? Ar kadanors bandote atkurti ragautus patiekalus?
Būk pirmas įvertinęs.
Reklama
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 15 minutes
Papildomas laikas30 minutes
Bendras laikas 1 hour
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai

Įrankiai

Trintuvas
Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Vištienai:

Salotoms:

Padažui:

Paruošimas:
 

  • Vištienos krūtinėlės perpjaukite išilgai, taip gausite 4 gabaliukus iš dviejų krūtinėlių. Jas paprieskoniuokite su paprikų milteliais, druska, česnako granulėmis, pipirais. Palikite pasimarinuoti bent 30min. Pasiruoškite 3 dubenis. Viename sumaišykite džiuvesėlius su sezamo, juodgrūdės sėklomis ir svogūno granulėmis. Kitame suberkite miltus. Į trečią įmuškite kiaušinius ir juos suplakite. Vištieną meekitebį miltus, tada į kiaušinio plakinį ir galiausiai į džiuvesėlius. Kepkite su šlakeliu aliejaus ant vidutinės kaitros, kol apskrus iš abiejų pusių. Atidėkite ant popierinio virtuvinio ranksluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
  • Pasiruoškite padažą. Avokadą perpjaukite per pus, nulupkite, išiimkite kauliuką, supjaustykite ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Svarbu - avokadas turi būti gerai prinokęs. Iš pusė citrinos išspauskite sultis, jas supilkite ant avokadų. Įdėkite 3 v.š. graikiško jogurto, 3 v.š. aliejaus, 1 v.š. aviečių acto, druskos ir juodųjų pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ar nieko netrūksta.
  • Duoną suplėšykite į nedidelius gabaliukus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant įkaitintos keptuvės kol apskrus. Atvėsinkite.
  • Į lekštę dėkite smulkintas salotas, šiaudeliais pjaustytus obuolius, ridikėlius, jaunus žirnius, smulintus krapus. Ant viršaus uždėkite supjaustytą vištieną, žaliojo padažo. Pabarstykite parmezanu, šiektiek krapų ir uždėkite duonos džiuvesėlius. Skanaus!
    Cezario salotos - KITAIP!
Reklama

Pastabos

Kitokios Cezario salotos

Kitokios Cezario salotos

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų