Mus rasite
Paruoštas jautienos troškinys su bulvėmis
Paruoštas jautienos troškinys su bulvėmis

Receptai

Jautienos troškinys su bulvėmis

Kuo šis receptas geras?

  1. Subalansuotas: patiekalas aprūpina baltymais, angliavandeniais ir svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis.
  2. Ekonomiškas pasirinkimas: naudojami paprasti, lengvai prieinami ingredientai.
  3. Sotus: puikiai tinka pietums ar vakarienei.
  4. Lengvai paruošiamas: reikalauja minimalių kulinarinių įgūdžių.
  5. Tinka vaikams: švelnus skonis patiks net mažiesiems šeimos nariams.
Paruoštas jautienos troškinys su bulvėmis

Jautienos troškinys su bulvėmis

Karolina Puodžiūtė
Šis patiekalas sukelia nostalgiją ir grąžina į vaikystės dienas, kai maistas darželyje buvo toks paprastas, bet nepaprastai skanus. Minkštos bulvės, sultinga jautiena ir subtilus daržovių aromatas sukuria jaukų, sotų ir šeimynišką troškinį, kurį pamils visa šeima.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 30 minutes
Gaminimo laikas 1 hour 20 minutes
Bendras laikas 1 hour 50 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Svogūną supjaustykite kubeliais, morką – šiaudeliais.
  • Jautieną pamirkykite šaltame vandenyje 15–20 minučių, tada supjaustykite kubeliais.
  • Įkaitinkite keptuvę, apkepkite svogūną ir morką, kol suminkštės.
  • Sudėkite jautienos gabalėlius ir kepkite, kol jų spalva pasikeis.
  • Į keptuvę įmaišykite pomidorų pastą, gerai išmaišykite.
  • Užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų mėsą.
  • Įdėkite lauro lapus, uždenkite dangčiu ir troškinkite 40–60 minučių, vis papildydami vandens, jei reikia.
  • Bulves nuvalykite ir supjaustykite kubeliais.
  • Kai mėsa suminkštėja, sudėkite bulves ir užpilkite vandeniu, kad jas vos apsemtų.
  • Troškinkite, kol bulvės taps minkštos.
  • Miltus ištirpinkite 100 ml šalto vandens ir supilkite į troškinį plona srovele, nuolat maišydami.
  • Jei reikia, papildykite vandens, kad padažas apsemtų pusę patiekalo. Troškinkite dar 2–3 minutes ir nuimkite nuo ugnies.
  • Jei norite, pabarstykite žalumynais prieš patiekdami.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų