Mus rasite
Kaip pasigaminti skanius blynus namuose?

Receptai

Kaip pagaminti blynus?

Kaip pagaminti blynus?

Blynai yra puikus būdas pradėti savo dieną arba pasimėgauti jais bet kuriuo metu. Naminiai blynai yra lengvai pagaminami ir gali būti pritaikyti prie įvairiu pagardų. Šis receptas išmokys jus išsikepti skanius blynus ir patobulinti kepimo įgūdžius.

Pagrindiniai žingsniai, kurie padės jums pasigaminti blynus:

  • Sausų ingredientų sumaišimas: Sumaišykite kvietinius miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius dideliame inde.
  • Skysčių sumaišimas: Atskirame inde išplakite kiaušinius, įpilkite pieną ir sudėkite ištirpintą sviestą. Gerai išmaišykite šiuos ingredientus.
  • Tešlos gaminimas: Lėtai įmaišykite skysčių mišinį į sausų ingredientų mišinį, kol gausite vienalytę tešlą.
  • Kepimas: Įkaitinkite keptuvę, įpilkite nedidelį tešlos kiekį ir išlyginkite jį, kad gautusi apvalus blynas. Kepkite iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.
  • Serviravimas: Patiekite blynus su pageidaujamais pagardais, tokiais kaip medus, uogos, šokoladas arba sviestas.

Tai paprastas blynų receptas, kurį galite pritaikyti savo skoniams ir mėgautis skaniais blynais bet kuriuo metu. Sėkmingo paruošimo!

Ingredientai:

  • 1 puodelis kvietinių miltų;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • 1 šaukštelis druskos;
  • 2 šaukštai kepimo miltelių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 puodelis pieno;
  • 2 šaukštai sviesto (ištirpinto);
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto (pasirinktinai).

Žingsniai:

  1. Paimkite didelį dubenį ir vidutinę keptuvę. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Šiame etape galite pridėti vanilės ekstraktą (jei naudojate).
  2. Kiaušinių mišinys: Kitame inde gerai išplakite kiaušinius ir įpilkite pieno. Toliau maišykite, kol mišinys taps vientisos konsistencijos.
  3. Sviestas: Ištirpinkite sviestą ir pridėkite jį prie kiaušinių ir pieno mišinio. Vėl gerai išmaišykite.
  4. Sumaišymas: Į sudėtinius sausus ingredientus lėtai įmaišykite skystį. Maišykite tik tiek, kad blynų tešla būtų vienalytė, bet per daug nemaišykite.
  5. Kepimas: Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šaukštelį sviesto arba aliejaus, kad padengtumėte keptuvės pagrindą. Supilkite nedidelį blynų tešlos kiekį į kepimo keptuvę ir išlyginkite, kad gautumėte apskritimą.
  6. Kepkite blynus iš vienos pusės apie 2-3 minutes arba kol ant paviršiaus pasirodys mažų burbuliukų. Tada apverskite blyną ir kepkite kitą pusę dar 1-2 minutes, kol blynai taps auksinės spalvos.
  7. Išimkite blynus iš keptuvės ir pakartokite procesą su likusia tešla.
  8. Serviravimas: Blynus galite pateikti su medumi, uogomis ar uogiene, šokoladu ar kitais pamėgtais pagardais pagal savo skonį.

Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skanius blynus! Sėkmės kepant ir mėgaukitės skaniais pusryčiais.

Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų