Mus rasite
Kepta lydeka su špinatais ir riešutais receptas
Orkaitėje kepta lydeka @būvis.lt

Receptai

Kepta lydeka su špinatais ir riešutais

 

Kepta lydeka su špinatais ir riešutais receptas

Orkaitėje kepta lydeka

Karolina Puodžiūtė
Už lydeką norėčiau padėkoti Tomui. Lydeka iškepė labai skani ir sultinga.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 55 minutes
Bendras laikas 1 hour 10 minutes
Porcijos 4 asmenims

Įrankiai

Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Įdaras:

Paruošimas:
 

  • Lydeką nuskuskite, išdarinėkite. Aš jau gavau išdarinėtą. Lydeką ištrinkite prieskoniais, į vidų įkiškite pjaustytus citrinos griežinėlius ir pjaustytas petražoles. Taip sumarinuotą žuvį palikite per naktį arba 2 – 3 val.
  • Keptuvėje pakepinkite svogūnus, tarkuotą morką, špinatus, berkite riešutus, prieskonius ir troškinkite apie 5 min. Supilkite grietinėlę ir kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
  • Iš lydekos išimkite citrinos griežinėlius, į vidų dėkite įdarą ir pilvą užsiūkite arba susmeikite mediniais smeigtukais (man smeigtukai lūžo, tai aš užsiuvau). Dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Stebėkite, kad žuvis neperkeptų ir nesuirtų.
  • Šalia lydekos iškepkite bulvių. Valgykite su mėgstamomis daržovėmis, nors jų nelabai ir reikia, nes įdaras su daržovėmis ir jis labai tinka su žuvimi.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų