Mus rasite
Kepti kopūstai su vištiena ir mocarelos sūriu

Receptai

Kepti kopūstai su vištiena ir mocarelos sūriu

 

Kepti kopūstai su vištiena

Kepti kopūstai su vištiena ir mocarelos sūriu

Tautvydas Virbašius
Šiandien pasidalinu kiek neįprastu, bet sveiku ir labai skaniu receptu!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Virimo laikas 35 minutes
Papildomas laikas30 minutes
Bendras laikas 1 hour 20 minutes
Porcijos 4 asmenims

Įrankiai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Aštraus peilio pagalba susipjaustome vištieną. Smulkiai supjaustome o paskui kapojamaisiais judesiais dar pakapojame. Vištieną dedame į dubenėlį, pabarstom druska, pipirais,suberiame paprikos miltelius ir persiladą, dedame garstyčias ir jogurtą, viską gerai išmaišome ir paliekame psvalandžiui pasimarinuoti.
    Pjaustyta vištiena su prieskoniais
  • Kol vištiena marinuojasi - pasiruošiame kopūstus. Kopūstus susipjaustome 1,5-2cm storio riekėmis, iš kart dedame jas į kepimo skardą, kurioje ištiestas kepimo popierius. Kopūstų riekes pabarstome druska, pipirais ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
  • Tada su šaukštu ant kopūsto dedame smulkintą pasimarinavusią vištieną. Dar truputį pašlakstome aliejaus ir pašauname keptį į orkaitę įkaitintą iki 190 laipsnių ir kepame 30 minučių.
    Kopūstai su vištiena
  • Tada kepimo skardą traukiam iš orkaitės, pabarstom ant kepsnelių viršaus mocarelos sūrio ir grąžiname kepti dar 5 minutėms. Viskas!
    Kepti kopūstai su vištiena

Pastabos

Gatnyrui siūlyčiau virtus ryžius arba tiesiog šviežias daržoves! Skanaus!
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų