Mus rasite
Kepti sparneliai su medaus ir pomidorų padažu
Kepti sparneliai su medaus padažu @būvis.lt fotografija

Receptai

Kepti sparneliai su medaus ir pomidorų padažu

Šis receptas, tai puikus būdas paruošti sultingus ir skanius vištienos sparnelius su pikantišku padažu.

Ši tradicinė patiekalo variacija yra lengvai paruošiama ir puikiai tinka kasdienei šeimos vakarienei.

Kepti sparneliai su medaus ir pomidorų padažu

Kepti sparneliai su medaus ir pomidorų padažu

Karolina Puodžiūtė
Ši tradicinė patiekalo variacija yra lengvai paruošiama ir puikiai tinka kasdienei šeimos vakarienei.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 3 asmenims

Įrankiai

1 Keptuvė

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Nukirpkite sparnelių galiukus ir kiekvieną sparnelį apibarstykite vištienos prieskoniais, kad suteiktumėte jiems skonį.
  • Į didelę keptuvę įpilkite 5 šaukštus aliejaus ir įkaitinkite jį ant didelės ugnies.
  • Kai aliejus gerai įkaista, apkepinkite vištų sparnelius ant kaitrios ugnies, kol jie iškeps ir taps auksinės spalvos.
  • Tada sumažinkite ugnį, į keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir tęskite kepimą, kol svogūnai gražiai parudos.
  • Atskirai sumaišykite 4 šaukštus pomidorų padažo, 1 šaukštą garstyčių, 1 šaukštą sojų padažo ir 1 šaukštą medaus.
  • Supilkite šį padažą ant vištos sparnelių keptuvėje ir pakepkite dar porą minučių, leisdami visiems skoniams gerai susimaišyti.

Pastabos

Vištienos sparnelių su pikantišku padažu receptas yra puikus pasirinkimas ne tik kasdienei šeimos vakarienei, bet ir ypatingoms progoms. Galite būti tikri, kad šis patiekalas sužavės jūsų šeimyną ir taps vienas iš jūsų mėgstamiausių patiekalų. Skanaus!
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų