Mus rasite
Keptos vištienos kulšelės "Apsimetelės"
Vištienos kulšelės "Apsimetelės" @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Keptos vištienos kulšelės “Apsimetelės”

 

Paruoštos kulšelės

Keptos vištienos kulšelės/blauzdelės

skaniai.ir.lengvai
Nežinau geresnio pavadino kaip pavadinti šį patiekalą, jame kartu su plėšyta vištiena susijungia bulvių košė, fermentinis sūris, virtos morkos ir įvairios žolelės. Šį patiekalą man pagamino mano sesers vyras, taip skaniai pavalgiau tada, kad nusprendžiau ir aš pasigaminti namie! Virdami vištieną galite ją pavirti ilgiau, taip gausite skanų sultinį iš kurio galite dar išsivirti sriubos, na ir svarbiausia, kad virta vištiena lengvai nusiimtų nuo kaulo.
4 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 40 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 1 hour 10 minutes
Porcijos 5 asmenims

Įrankiai

Tarka
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Pirmiausia išvirkite vištienos blauzdeles. Jas virkite šiektiek ilgiau nei įprastai, kad mėsa lengvai nusiimtų nuo kaulo. Vištieną reikės nukaulinti, sulpėšyti smulkiais gabaliukais, pagrindinio kaulo neišmeskite. Ant jo dėsime visą masę ir taip kepsime aliejuje. Kol verda vištiena, galite išsivirti bulves ir morkas.
  • Išvirtas bulves sugrūskite, pakaitinkite pieno ir maišydami supilkite jį į bulvių košę. Košė neturi būti labai skysta. Pagardinkite druska ir pipirais, garstyčių milteliais, bei paprikos milteliais. Sudėkite į ją sukapotas žoleles, smulkiai pjaustytas morkas.
  • Tada suberkite į dubenį plėšytą vištieną. Viską gerai išmaišykite. Sutarkuokite sūrį ir jį imaišykite į masę. Įmuškite vieną plaktą kiaušinį ir vel viską gerai sumaišykite.
  • Ant pagrindinio kaulo, formuokite iš gautos masės vištienos blauzdelės formą. Tada paruoštą dėkite į miltus, jais padengkite visą blauzdelę, tada merkite į kiaušinio plakinį ir galiausiai į džiuvesėlius.
  • Kepkite ant gerai įkaitinto aliejaus kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekite su Sweet chilli padažu. Skanaus!
    Paruoštos kulšelės
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų