Mus rasite
Kiaulienos kepsnių receptas
Kiaulienos kepsnių receptas @būvis.lt

Receptai

Kiaulienos kepsniai su slyvų padažu

 

Kiaulienos kepsnių receptas

Kiaulienos kepsnių receptas

Karolina Puodžiūtė
Šis kepsnys su slyvų padažu tapo vienu mėgstamiausiu, nes yra paprastai paruošiamas, bet sultingas ir gardus.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 1 hour 5 minutes
Bendras laikas 1 hour 25 minutes

Įrankiai

Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Padažui:

Paruošimas:
 

  • Smulkiai supjaustykite svogūną bei česnaką ir 5 minutes viską pakepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės svogūnai. Ten pat sudėkite džiovintas slyvas ir sutarkuotą imbierą. Jei naudosite actą, supilkite ir nugarinkite, kol beveik neliks skysčio.
  • Supilkite sultinį ar slyvų sultis ir virkite ant labai nedidelės ugnies- maždaug 45 minutes, kol slyvos pasidarys visiškai minkštos ir pusė skysčio nugaruos. Dalimis ar visą supilkite į virtuvinį kombainą ar blenderį ir sumalkite, kol liks vientisa masė.
  • Ant vidutinės-aukštos ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Pagardinkite kiaulienos kepsnius druska ir pipirais ir kepkite aliejuje maždaug 3 minutes ant kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus ir mėsa viduj bus gerai iškepus. Paprastai kiaulienos kepsniai pjaustomi gan plonai- maždaug nykščio storumo, bet jei jūsų bus storesnis, apkeptą mėsą įdėkite į 200°C orkaitę ir pakepkite 5 minutes. Prieš patiekiant palikite kepsnius pastovėti šiltoj vietoj 5-10 minučių. Užpilkite slyvų padažo ir patiekite.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų