Mus rasite
Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu
Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu @mikhail_gluzskiy

Receptai

Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu

 

Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu

Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu

Karolina Puodžiūtė
Aš paėmiau kiaulieną, savo mėgstamą sūrį, žoleles, česnaką, prieskonius ir pagaminau skaniausius suktinukus.
Čečilas yra tradicinis armėnų virtuvės ir Rytų Anatolijos sūris. Jis populiarus ir Turkijoje. Dėl mažo riebalų kiekio čečilas dažnai naudojamas kaip dietinis maistas.
4 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
5 minutes
Bendras laikas 45 minutes

Įrankiai

Mėsos muštukas plaktukas
Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Reklama

Paruošimas:
 

  • Paimkite kiaulienos mėsos (gabalėlius), uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad galėtumėte lengvai juos susukti.
  • Smulkiai supjaustykite krapus.
  • Čečilį supjaustykite 1 cm storio juostelėmis.
  • Išmuštą mėsą pabarstykite pipirais, druska, išspauskite ir ant paviršiaus česnako (viską gerai įtrinkite), ant kiekvieno gabalėlio dėkite po 3 gabalėlius čečilo.
  • Susukite suktinukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais.
  • Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir ant stiprios ugnies apkepkite suktinukus iš visų pusių.
  • Tada sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir ruoškite kol iškeps.
  • Prieš valgydami būtinai išimkite dantų krapštukus. Skanaus!
    Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų