Receptai
Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu
Publikuota:
Kiaulienos suktinukai su Čečil sūriu
Aš paėmiau kiaulieną, savo mėgstamą sūrį, žoleles, česnaką, prieskonius ir pagaminau skaniausius suktinukus.Čečilas yra tradicinis armėnų virtuvės ir Rytų Anatolijos sūris. Jis populiarus ir Turkijoje. Dėl mažo riebalų kiekio čečilas dažnai naudojamas kaip dietinis maistas.
Įrankiai
- Mėsos muštukas plaktukas
Ingredientai:
- 900 g Kiauliena
- 100 g Sūris Čečilas rukyto sūrio kasytė
- 50 g Krapai
- 4 skiltelės Česnakai
- Druska pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
- Augalinis aliejus kepimui
Paruošimas:
- Paimkite kiaulienos mėsos (gabalėlius), uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad galėtumėte lengvai juos susukti.
- Smulkiai supjaustykite krapus.
- Čečilį supjaustykite 1 cm storio juostelėmis.
- Išmuštą mėsą pabarstykite pipirais, druska, išspauskite ir ant paviršiaus česnako (viską gerai įtrinkite), ant kiekvieno gabalėlio dėkite po 3 gabalėlius čečilo.
- Susukite suktinukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais.
- Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir ant stiprios ugnies apkepkite suktinukus iš visų pusių.
- Tada sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir ruoškite kol iškeps.
- Prieš valgydami būtinai išimkite dantų krapštukus. Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!