Kiaušinių marginimas raudoname vyne yra vienas ispūdingiausių būdų sukurti nepakartojamą ir spalvingą Velykų stalo dekoraciją.Nėra vyno kvapo ar skonio. Gaunasi tikras grožis. Viską išsamiai parodžiau ir papasakojau žemiau! Imame bet kokį pigiausią saldų vyną ir baltus kiaušinius!
Supilkite vyną į puodą ir sudėkite kiaušinius. Vyno turi būti tiek, kad apsemtų kiaušinius.
Užvirinkite, virkite 10 minučių ir palikite vyne 8-10 valandoms (svarbu, kad vynas visada apsemtų kiaušinius)! Kuo ilgiau kiaušiniai pabus vyne tuo labiau jie kristalizuosis.
Kai kiaušiniai pasieks norimą spalvą, išimkite juos iš vyno ir palikite nudžiūti ant popierinio rankšluosčio.
O kaip jūs dažote kiaušinius Velykoms?
Video
Pastabos
Būkite atsargūs dirbdami su kiaušiniais, nes vyno mišinys gali palikti dėmes, todėl svarbu apsaugoti savo darbo vietą.
Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.
Virginija
2024-04-03 at 3:44 pm
O ar kiaušiniai po to gerai lupasi?