
Kiniškų vištienos salotų receptas
Tai patiekalas, kuriame suderinti skirtingi skoniai ir tekstūros. Šiose salotose gausu daržovių, kurios suteikia gaivumo, o marinuota vištiena suteikia patiekalui sotumo ir švelnumo. Be to, salotas papildo skanus padažas, kuris puikiai dera su visais ingredientais, suteikdamas patiekalui unikalų skonį.
Ingredients
- 1 vnt. Paprika
- 300 g Vištiena - kepta
- 3 vnt. Morkos
- 1 vnt. Agurkai - didelis
- 1 vnt. Citrinos sultys
- 1 v.š. Čili pipiras - tiks imbieras, pipirai ar karis
- 3 skiltelės Česnakai
- 100 ml Sojos padažas
- 50 ml Augalinis aliejus
- Sezamas - pakepintos sėklos
Instructions
- Su prieskoniais kepta vištiena, morkas, agurką ir paprikas saupjaustyti siauromis juostelėmis.
- Iš prieskonių, citrinos sulčių,sojos padažo, aliejaus ir smulkinto česnako paruošti padažą ir juo užpilti salotas.
- Beriame sezamo sėklas ir viska gerai išmaišome.
- Neišsigaskyte sūrumo, nes pastovėjusios salotose daržovės išleidžia savo sultys ir gaunasi lengvai gaivos. O gėris šių salotų, kad kuo ilgiau pasistovi tuo jos skanesnės.

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!