Mus rasite
Labai šokoladinis tortas
Paruoštas šokoladinis tortas @Babaužiuko virtuvėlė

Receptai

Labai šokoladinis tortas

 

Paruoštas šokoladinis tortas

Labai šokoladinis tortas

Babaužiuko virtuvėlė
Tai GERIAUSIAS torto receptas kiekvienam šokolado mylėtojui! Šokoladinio biskvito sluoksniai, pertepti kreminiais šokoladiniais putėsiais, o ant viršaus krūva neryškių šokoladinių triufelių bei pyrago trupinių. Tortas sodrus, tankus bei purus. Tai nepanašus į bet kurį kitą šokoladinio torto receptą, kurį kada nors turėjote!
Šis prabangus šokoladinis tortas yra puikus pasirinkimas bet kokiai šventei. Kai tik įmerksite šakutę į šį šokoladinį tortą, suprasite, kodėl tai yra geriausias šokoladinis tortas, kurį kada nors pagaminsite.
5 | 1 įvertinimas
Reklama
Kategorija Desertai, Tortai
Porcijos 8 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Įrankiai

Plaktuvas
Kepimo žiedas
Metalinė kepimo skarda
Reklama

Ingredientai:
  

Biskvitui:

Putėsiams:

Paruošimas:
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180℃ karštumo. Kepimo popieriumi išklokite dvi apvalias 22cm kepimo formas.
  • Į dubenį supilkite visus biskvito ingredientus (išskyrus vandenį) ir elektriniu maišytuvu išplakite iki vientisos masės. Tada supilkite verdantį vandenį, išmaišyti ir tešlą sukrėskite į paruoštas formas. Kepkite apie 30 min. Ar biskvitai iškepti, patikrinkite mediniu pagaliuku. Ataušinkite.
  • Paruoškite putėsius. Į dubenį sudėkite šokoladą ir sviestą. Užvirinkite pieną ir dar verdantį užpilkite ant šokolado su sviestu. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Ataušinkite iki kambario temperatūros. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol taps standi ir sumaišykite su šokolado mase. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
  • Surenkame tortą: sviestu patepkite 22 cm skardą. Abu biskvitus perpjauname į dvi dalis horizontaliai. Dėkite vieną sluoksnį į paruoštą formą ir aptekite šokolado putėsiais. Kartokite, kol sutepsite visą tortą, tada pastatykite į šaldytuvą ir palaikykite bent 2 val.
    Paruoštas šokoladinis tortas
  • Na ir belieka puošti. Aš pasilikau truputį ganašo kraštams aptepti ir puošiau šokoladiniais triufeliais bei biskvito trupiniais.
    Labai šokoladinis tortas
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Paprastas, jaukus, kasdienybę virtuvėje palengvinantis blog'as.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų