
Makaronai su maskarponės ir pomidorų padažu
Šis receptas puikiai tiks žvarbiais vakarais, kai tingisi gaminti, bet norisi skanios vakarienės greitai ir daug laiko nepraleidžiant virtuvėje! Labai mėgstu makaronų patiekalus, galėčiau juos valgyti kas dieną. Dažnai ekspermentuoju su skoniais, likau sužavėta šia savo improvizacija tai nesprendžiau pasidalinti su receptu ir su jum. Galite drąsiai ekspermentuoti su daržovėmis, taip kas kartą sukurdami naujus skonius.

Ingredientai
- 250 g Makaronai - Fusilli
- 3 v.š. Maskarponė
- 1 skardinė Konservuoti pomidorai
- 1 sauja Brokoliai
- 8 vnt. Pievagrybiai
- ½ vnt. Svogūnai
- 100 g Šoninė - keptos traškios
- 1 a.š. Raudonėlis - džiovintas
- 100 g Sūris - kietas
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas
- Pasiruoškite viską padažo gamybai. Supjaustykite smukiai svogūną.
- Supjaustykite pievagrybius. Pakepinkite ant keptuvės. Atidėkite į šoną.
- Pakepinkite svogūną keptuvėje, kai apkeps, supilkite skardinę koncervuotų pomidorų. Sumažinkite kaitrą, įberkite druskos ir pipirų bei raudonėlį.
- Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės. Prieš baigiant virti kartu įmeskite brokolius ir pavirkite 4minutes. Pasilikite samtį vandens kuriame vurė makaronai.
- Kai padažas pradės burbuliuoti įpilkite samtį makaronų skysčio. Įdėkite maskarponę ir gerai išmaišykite. Suberkite makaronus, gerai išmaišykite. Patiekite pagardine kietuoju sūriu. Skanaus!

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!