Mus rasite
Makaronai su vištienos padažu
Makaronų receptas su vištienos padažu @būvis.lt

Receptai

Makaronai su vištienos padažu

Šis patiekalas yra viena iš įprastų vakarienių mūsų šeimoje. Greitas, paprastas, skanus receptas. Be to, visi reikalingi ingredientai dažniausiai būna šaldytuve. Jei skubate, imkite ne paprastus, o plonus makaronus – spagečius. Svarbu naudoti tirštą grietinėlę – ji nesuyra ir kaitinama sutirštėja. Būtent grietinėlės dėka gaunamas sodrus norimos konsistencijos padažas.

Makaronai su vištienos padažu

Makaronai su vištienos padažu

Karolina Puodžiūtė
Puikus ir paprastas makaronų receptas su vištiena. Recepto šaltinis: žurnalas “Darbštuolė”, Nr.2009/05.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Virimo laikas 35 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Porcijos 2 asmenims

Įrankiai

Puodas
Keptuvė
Tarka

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Makaronus išvirkite pagal pakuotės nurodymus pasūdytame vandenyje. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu, kad nesuliptų.
  • Morką smulkiai sutarkuokite, mažais gabalėliais supjaustytkite pievagrybius ir svogūną, viską suberkite į keptuvę. Aš pridėjau čia ir supjaustytą česnako skiltelę.
  • Dedame malta vištieną ir viską kepame apie 20 minučių, pamaišydami ant nekaitrios ugnies.
  • Maždaug po 15 minučių suberkite prieskonius, dėkite pora šaukštų grietinės ir pomidorų padažo, šaukštelį sojų padažo, viską išmaišykite ir palikite dar porą minučių pakepti.
  • Į lekštę ratu dėkite pašildytus (jei reikia) makaronus, į vidurį sukrėskite padažą. Buvo tikrai gardu. Skanaus!

Pastabos

Galite eksperimentuoti su prieskoniais, nuolat atnaujindami šį patiekalą. Dažniausiai gaminu vištienos karį. O kartais vietoj kario įdedu špinatų ir šiek tiek pelėsinio sūrio.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų