Mus rasite
Moliūgų blynai su sūriu
Moliūgų blynų receptas su sūriu @būvis.lt fotografija

Receptai

Moliūgų blynai su sūriu

Kodėl verta išbandyti šį receptą?

  • Lengvai pagaminamas: šie blynai yra lengvai pagaminami ir nereikalauja daug laiko ar pastangų.
  • Sveikas ir maistingas: moliūgai yra kupini vitaminų ir mineralų, o sūris suteikia jiems baltymų.
  • Skanūs ir universalūs: šie blynai yra skanūs ir gali būti patiekiami su įvairiais priedais, tokiais kaip grietinė, jogurtas, uogienė ar medus.
  • Puikus būdas panaudoti likusius moliūgus: jei turite likusių moliūgų, šis receptas yra puikus būdas juos panaudoti.
Moliūgų blynų receptas su sūriu

Moliūgų blynų receptas su sūriu

Karolina Puodžiūtė
Moliūgų blynai – tai ne tik skanus, bet ir maistingas rudens patiekalas, kupinas vitaminų ir mineralų. Šį kartą siūlome išbandyti klasikinius moliūgų blynus su gardžiu sūrio priedu, kuris suteikia jiems pikantiškumo ir dar daugiau skonio.
Šie blynai yra puikus pasirinkimas pusryčiams, pietums ar lengvai vakarienei. Jie patiks tiek mažiems, tiek dideliems gurmanams. Be to, moliūgų blynai su sūriu yra puikus būdas panaudoti likusius moliūgus ir paįvairinti savo kasdienį meniu.
5 | 1 įvertinimas
Mitybos planas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
15 minutes
Bendras laikas 55 minutes
Porcijos 4 asmenims
Kalorijos

Įrankiai

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Moliūgą nuvalykite nuo odelės ir sutarkuokite stambia tarka. Įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos, palikite 10-15 minučių pastovėti. Marlės pagalba išspauskite skysčio perteklių.
  • Likusius ingredientus suberkite į tarkuotą moliūgą ir rankomis gerai išmaišykite.
  • Formuokite blynus ir kepkite augaliniame aliejuje.
  • Patiekite su grietine arba graikišku jogurtu!
    Moliūgų blynų receptas su sūriu

Video

YouTube player

Pastabos

Moliūgų blynai su sūriu

Moliūgų blynai su sūriu

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų