Receptai
Pyragėliai su vištiena
Publikuota:
Pastebėjimas – kepant palikite tarpelius tarp bandelių, be to skystis esantis mišinyje labai norės pabėgti į išorę, todėl neišsigąskite, jai po 20-30 min kepimo tešla atrodys neiškepus, tai tiesiog gardus mėsos ir daržovių skystis persimaišęs su tešla.
Pyragėliai su vištiena
Tikiuosi sudominau jus, tikrai neįprastas ir nuostabus, o svarbiausia greitas patiekalas.
Įrankiai
Reklama
Ingredientai:
- 1 vnt. Vištienos krūtinėlė - didelė
- Špinatai
- 1 vnt. Morkos
- 1 vnt. Svogūnai
- 100 g Džiovintos slyvos
- 100 g Džiovinti abrikosai
- Alyvuogių aliejus
- 1 pak. Sluoksniuota tešla - bemielė
- 1 vnt. Kiaušiniai - tepimui ant viršaus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Čiobrelis
Paruošimas:
- Taigi pirmiausia reikia sumalti šviežią vištienos krūtinėlę, geriausia panaudojus mėsmalę.
- Tada sumalame morką ir svogūną. Tada visą špinatų pakuotę smulkiai sukapojame peiliu, tą patį padarome ir su abrikosais bei slyvomis, ir verčiame į indą. Viską paskaniname geru alyvuogių aliejumi, čiobreliais, bazilikais, pipirais ir druska (nepadauginkite).
- Tada viską gerai išmaišome, man geriausiai sekasi maišyti rankomis.
- Sekantis etapas: paimame tešlos lakštą ji perkočiojame, dedame mišinio į viduriuką ir viska gražiai užlankstome. Gauname tokias „ale” bandeles.
- Tada jų viršų patepame išplaktu kiaušiniu ir pašauname į prieš tai įkaitintą orkaitę 180 ℃ ir kepame tol kol apskrus viršus ~ 20-30 min.
Reklama
Pastabos
Gavosi puikūs pyragėliai. Skanaus!!!
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!