
Rūkytos skumbrės užtepėlė – ir kasdienai, ir šventėms
Skani ir greitai pagaminama užtepėlė, kurios man norisi visada! Labai mėgstu ją valgyti su juoda duona, ant skrebučio arba per šventes ja įdaryti tortilijų krepšelius užkandžiams. Jei norite vietoj skumbrės galite naudoti bet kurią kitą rūkytą žuvį, užtepėlėje labai tiktų ir krapai. Kviečiu ir jus išbandyti!
Ingredientai:
- 60 g Rūkyta žuvis - skumbrė
- 2 vnt. Kiaušiniai - virti
- ½ vnt. Raudonieji svogūnai
- 6 vnt. Marinuoti agurkai - maži
- 1 sauja Žalieji svogūnai - laiškai
- 2 v.š. Majonezas
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas:
- Virtus kiaušinius smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
- Smulkiai supjaustykite svogūnus, marinuotus agurkėlius svogūno laiškus.
- Rankomis suplėšykite žuvį smulkiais gabalėliais, sudėkite į dubenį su kitais ingridientais pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite. Skanaus!

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!