
Šaltibarsčiai su traškia šonine
Tikriausiai visi jau girdėjote naujienas, kad šaltibarsčiai buvo išrinkti skaniausia šalta sriuba pasaulyje. Ta proga siūlau jums išbandyti naują skonį! Šaltibarsčiai su šonine - ši idėja atsirado visai netikėtai, vieną dieną valgydama šoninę pagalvojau, juk ji puikiai tiktų ir į šaltibarsčius. Išbandžiau šią idėją, ji man taip patiko, kad nusprendžiau pasidalinti ir su jumis!
Ingredients
- 4 vnt. Burokėliai - virti
- 1 vnt. Agurkai - didelis
- 3 l Kefyras - 5%
- Krapai
- Žalieji svogūnai - laiškai
- 2 vnt. Marinuoti agurkai
- 200 g Kepta šoninė
Instructions
- Per stambią tarką sutarkuokite burokėlius, smukiai supjaustykite marinuotus ir žalius agurkus.
- Smulkiai supjaustykite krapus ir svogūno laiškus.
- Užpilkite kefyru, išmaišykite, pagardinkite druska. Leiskite jiems pastovėti bent 1 valandą.
- Tuo metu išsivirkite bulves. Jei mėgstate skystesnius šaltibarsčius tai įpilkite šiektiek vandens. Patiekite su traškia šonine. Skanaus!

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!