
Šiupininės sriubos receptas su dešrelėmis
Mano šildanti šiupininė sriuba yra visiškas jaukumas lėkštėje, puikus pikantiškas eleksyras vėsiam vakarui. Šis sočios sriubos receptas pripildytas medžiotojų dešrelių griežinėliais, kubeliais pjaustytų bulvių, alyvuogių ir ryškių marinuotų agurkėlių, greitas, paprastas ir skanus patiekalas!Į šią dešrelių sriubą įberkite žiupsnelį džiovintų žolelių, kad suteiktumėte žemiškos natos, taip pat gerą žiupsnelį juodųjų pipirų, netgi baltųjų pipirų kurie suteks daug pikantiškumo.
Ingredients
- 2 l Vanduo
- 2 kubeliai Vištienos sultinys
- 400 g Rūkytos dešrelės
- 5 vnt. Bulvės
- 1 v.š. Pomidorų pasta
- 3 vnt. Marinuoti agurkai
- 1 vnt. Svogūnai
- 1 skardinė Raudonos pupelės
- 10 vnt. Alyvuogės
- Aitrioji paprika - pagal skonį
- Žalumynai - pagal skonį
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Instructions
- Bulves supjaustykite kubeliais ir puode su vandeniu virkite apie 15 min.
- Susmulkinkite svogūną ir įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinkite. Dešreles supjaustome griežinėliais, suberkite prie svogūnų ir trumpai pakepkite, įmaišykite pomidorų tyrę. Šią masę sukrėskite į puodą su bulvėmis.
- Mažais kubeliais supjaustykite agurkus, perpusę - alyvuoges, nuplautas pupeles ir sudėkite į puodą.
- Pagardinkite sriubą prieskoniais. Sumažinkite viryklės kaitrą ir dar 10 min pavirkite.
- Išvirus sriubai leiskite jai paiilsėti 15-20 min. Įpilkite į lėkštes ir patiekite su grietine.

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!