Receptai
Sluoksniuotos tešlos bandelės su feta ir špinatais
Publikuota:
Na čia labai nedaug reikės gaminti, tik pasiruošti įdarą, palaukti kol jis atvės ir tada juo įdaryti sluoksniuotą tešlą. Mano meilė fetos ir špinatų įdarui gimė labai senai, kai buvau paauglė labai mėgau tokias pirkti iš prekybos centrų, išsikrausčiusi iš tėvų namų ir persikėlus į kitą šalį man vis trūko jų, tai išmokau pasigaminti namie.
Sluoksniuotos tešlos bandelės su feta ir špinatais
Viskas tikrai labai paprasta, kaip aš sakau - kaip 2 x 2 . tikiuosi daug kam priminsiu receptą, o gal kam nors tai bus naujiena. Pavyks net tiems , kurie su kepiniais nedraugauja!
Reklama
Ingredientai:
- 1 pakelis Sluoksniuota tešla - bemielė
- 200 g Špinatai
- 150 g Fetos sūris
- 1 skiltelė Česnakai
- 1 vnt. Kiaušiniai
- 1 šlakelis Augalinis aliejus - kepimui
- Sezamas - pabarstyti
- Druska - pagal skonį
Paruošimas:
- Špinatus nuplaukite, jei norite šiektiek pasmulkinkite. Aš mėgstų juos pasmulkinti, jei lapeliai gan dideli. Pakepkite juos su šlakeliu aliejaus ir smulkiai pjaustytu česnaku, pagardinkite druska. Tik atsiminkite, feta gan sūri , tai nepersistenkite su druska. Špinatus kepinkite 3-4 minutes.
- Suberkite į dubenį, sudėkite trupintą fetos sūrį ir išmaišykite. Šiuo įdaru įdarykite bemielę sluoksniuotą tešlą.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °. Bandeles patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir kepkite apie 20-25 minutes, kol tešla taps auksinės spalvos.Skanaus!
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!