Mus rasite
Paruošti šokoladiniai trapūs sausainiai
Paruošti šokoladiniai trapūs sausainiai

Receptai

Šokoladiniai trapūs sausainiai

Šokoladiniai sausainiai yra pasaulyje plačiai paplitęs desertas, atsiradęs Amerikoje XX a. pradžioje. Šokoladiniai sausainiai tapo populiarūs dėl savo intensyvaus skonio ir paprasto paruošimo, o šis paprastas trijų ingredientų receptas puikiai tinka, kai norisi greito ir skanaus deserto.

Paruošti šokoladiniai trapūs sausainiai

Šokoladiniai sausainiai iš trijų ingredientų

Karolina Puodžiūtė
Šie šokoladiniai sausainiai yra paprasti, tačiau nuostabiai skanūs! Jiems prireiks vos trijų ingredientų, tad šį receptą lengvai paruošite net neturėdami daug laiko ar sudėtingų produktų. Šokoladiniai trapūs sausainiai puikiai tinka su kava ar arbata ir yra mėgstami įvairių amžiaus grupių.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Šiek tiek pašildykite šokoladinę pastą karštame vandenyje arba mikrobangų krosnelėje, kad ji suminkštėtų.
  • Sumaišykite šokoladinę pastą su miltais ir kiaušiniu, kol masė taps vientisa.
  • Iš tešlos suformuokite sausainius ir dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  • Kepkite apie 10 minučių 180 °C temperatūroje.
  • Prieš nuimant nuo skardos, leiskite sausainiams atvėsti. Jei norite, galite papildomai papuošti juos šokoladine pasta.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Kokią šokoladinę pastą pasirinkti? Galite naudoti bet kurią jums patinkančią šokoladinę pastą.
  2. Ar būtina pašildyti šokoladinę pastą? Taip, tai padeda lengviau sumaišyti ingredientus.
  3. Kiek ilgai galiu laikyti šiuos sausainius? Sausainius galite laikyti sandarioje talpykloje iki savaitės.
  4. Ar galima naudoti kitus priedus? Galite pridėti riešutų, džiovintų vaisių ar kokosų drožlių.
  5. Ar galiu kepti be kepimo popieriaus? Jei neturite kepimo popieriaus, skardą ištepkite aliejumi ar sviestu, kad sausainiai nepriliptų.

Maistingumas

Kalorijos: 1350kcalAngliavandeniai: 160gBaltymai: 20gRiebalai: 70g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų