Mus rasite
Daržovių apkepas iš bulvių ir cukinijų
Daržovių apkepas iš bulvių ir cukinijų

Receptai

Sutarkuoju cukiniją ir bulves. Tokio skanaus daržovių apkepo dar nesu bandžiusi

 

Bulvių ir cukinijos apkepas

Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas

Karolina Puodžiūtė
Daržovių apkepas iš bulvių ir cukinijų, sūrio ir žolelių, aromatinių žolelių ir prieskonių – tai paprasta, bet labai skani vakarienė, padedanti paįvairinti šeimos meniu.
4.50 | 2 įvertinimai
Paruošimo laikas 30 minutes
Virimo laikas 1 hour
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 1 hour 40 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Įrankiai

Tarka
Plastikinis maisto konteineris
Metalinė kepimo skarda

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Cukinijas sutarkuokite stambia tarka, įberkite druskos ir išmaišykite, palikite 5 minutes, gerai išspauskite sultys ir perkelkite į didelį indą.
  • Bulves sutarkuokite stambia tarka, užpilkite šaltu vandeniu 5 minutėms, gerai išmaišykite ir nupilkite vandenį, leiskite mišiniui gerai nuvarvėti. Taip pašalinsite krakmolo perteklių.
  • Smulkiai sukapokite žalumynus ir česnaką. Viskas pagal jūsų skonį.
  • Kiaušinius išplakite šluotele, suberkite miltus su kepimo milteliais, druską ir prieskonius.
  • Sumaišykite bulves, cukinijas, žoleles, prieskonius, česnaką.
  • Supilkite tešlą į daržovių masę ir išmaišykite.
  • Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sutepkite aliejumi.
  • Paskleiskite daržovių mišinį ir išlyginkite.
    Daržovių masė apkepui
  • Sutepkite pomidorų padažu. Ant viršaus uždėkite tarkuotą sūrį arba pjaustytą mocarela.
    Apkepo paruošimas
  • Kepame 180℃ laipsnių temperatūroje apie 1 val.
  • Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
    Bulvių ir cukinijos apkepas

Pastabos

Šis aromatingas, apetitą žadinantis ir skanus apkepas jums patiks, ypač jei padažą jam ruošite iš grietinės su česnaku ir šviežiomis žolelėmis.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų