Mus rasite
Traškūs sūdyti agurkai žiemai
Traškūs sūdyti agurkai

Receptai

Agurkų traškėjimas girdėsis net gretimame kambaryje

 

Traškūs sūdyti agurkai žiemai

Agurkų traškėjimas girdėsis net gretimame kambaryje

Karolina Puodžiūtė
Receptas man patinka, nes jame nėra nieko nereikalingo, taip išsaugau natūralų agurkų skonį ir aromatą ir išlieka traškūs, kaip švieži.
Patarimas: imkite įvairius žalumynus, krienų lapų, serbentų ir vyšnių lapų bei kitų žolelių.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Virimo laikas 10 minutes
Bendras laikas 30 minutes

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Į stiklainius sudėkite žoleles, kelias česnako skilteles, krapus ar kitus žalumynus bei juoduosius pipirus (žirneliais) pagal skonį. Sudėkite agurkus. 1 litrui vandens imame 2 šaukštus įprastos druskos. Apskaičiuokite proporcijas pagal stiklainių kiekį.
  • Šaltame vandenyje ištirpinkite druską ir užpilkite stiklainius su agurkais. 2,5 dienoms agurkus pastatykite į vėsią vietą. Šiuos agurkus jau po 60 valandų galima valgyti, tačiau norint juos išsaugoti žiemai, sūrymą nupilkite ir užvirinkite.
  • Virintą sūrimą supilkite į stiklainius, užsukite ir palikite atvėsti. Statome į šaldytuvą. Laikymo vieta turi būti šalta, o valgyti galima po savaitės. Galiojimo laikas ilgas.
    Traškūs sūdyti agurkai
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų