Mus rasite
Traškūs sūdyti agurkai žiemai
Traškūs sūdyti agurkai

Receptai

Agurkų traškėjimas girdėsis net gretimame kambaryje

 

Traškūs sūdyti agurkai žiemai

Agurkų traškėjimas girdėsis net gretimame kambaryje

Karolina Puodžiūtė
Receptas man patinka, nes jame nėra nieko nereikalingo, taip išsaugau natūralų agurkų skonį ir aromatą ir išlieka traškūs, kaip švieži.
Patarimas: imkite įvairius žalumynus, krienų lapų, serbentų ir vyšnių lapų bei kitų žolelių.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Į stiklainius sudėkite žoleles, kelias česnako skilteles, krapus ar kitus žalumynus bei juoduosius pipirus (žirneliais) pagal skonį. Sudėkite agurkus. 1 litrui vandens imame 2 šaukštus įprastos druskos. Apskaičiuokite proporcijas pagal stiklainių kiekį.
  • Šaltame vandenyje ištirpinkite druską ir užpilkite stiklainius su agurkais. 2,5 dienoms agurkus pastatykite į vėsią vietą. Šiuos agurkus jau po 60 valandų galima valgyti, tačiau norint juos išsaugoti žiemai, sūrymą nupilkite ir užvirinkite.
  • Virintą sūrimą supilkite į stiklainius, užsukite ir palikite atvėsti. Statome į šaldytuvą. Laikymo vieta turi būti šalta, o valgyti galima po savaitės. Galiojimo laikas ilgas.
    Traškūs sūdyti agurkai
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų