Mus rasite
Varškėčiai su ryžių miltais
Varškėčių receptas su ryžių miltais @elenakalanep

Receptai

Varškėčiai su ryžių miltais

 

Varškėčių receptas su ryžių miltais

Varškėčių receptas su ryžių miltais

Karolina Puodžiūtė
Tikriausiai nėra nė vienos šeimos, kurioje varškėčiai nebūtų gaminami. Kiekvienas turi savo receptą, niuansus ir subtilybes. Tačiau akivaizdu, kad daugelis žmonių varškėčius tikrai mėgsta. ⠀
Todėl periodiškai džiuginu savo šeimą šiuo skanėstu, kuris ne tik skanus bet ir naudingas.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 15 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 3 asmenims

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Varškę geriau rinktis sausą, o ne rūgščią. Riebalų kiekis 9%. Jei ji grūdėta, geriau pertrinti per sietelį.
  • Sumaišykite visus ingredientus, suformuokite dešrelę, supjaustykite mažais gabalėliais, peiliu ar mentele suformuokite apvalius ritulius ir kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies ir nedidelio kiekio aliejaus, kol iškeps.
  • Patiekite su gera nuotaika ir įvairiais priedais. Turiu trintų braškių ir kapučino.
    Varškėčių receptas su ryžių miltais

Pastabos

Varškėčiai su ryžių miltais

Varškėčiai su ryžių miltais

mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų