Varškėčių receptas su ryžių miltais @elenakalanep


Receptai
Varškėčiai su ryžių miltais
Publikuota:

Varškėčių receptas su ryžių miltais
Tikriausiai nėra nė vienos šeimos, kurioje varškėčiai nebūtų gaminami. Kiekvienas turi savo receptą, niuansus ir subtilybes. Tačiau akivaizdu, kad daugelis žmonių varškėčius tikrai mėgsta. ⠀Todėl periodiškai džiuginu savo šeimą šiuo skanėstu, kuris ne tik skanus bet ir naudingas.
Ingredientai
- 360 g Varškė
- 2 vnt. Kiaušinio tryniai
- 3 v.š. Cukrus
- 3 v.š. Ryžių miltai - + pabarstymui
- Augalinis aliejus - kepimui
Paruošimas
- Varškę geriau rinktis sausą, o ne rūgščią. Riebalų kiekis 9%. Jei ji grūdėta, geriau pertrinti per sietelį.
- Sumaišykite visus ingredientus, suformuokite dešrelę, supjaustykite mažais gabalėliais, peiliu ar mentele suformuokite apvalius ritulius ir kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies ir nedidelio kiekio aliejaus, kol iškeps.
- Patiekite su gera nuotaika ir įvairiais priedais. Turiu trintų braškių ir kapučino.

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
