Receptai
Varškės ir krabų mėsos užtepėlė
Publikuota:
Varškės ir krabų mėsos užtepėlė
Tikriausiai daugelis mėgstate įvairiais varškės užtepėles, nes jos mūsų Lietuviškui skoniui yra labiausiai ,,prigijusios" ir dažniausiai vartojamos namuose. Ši varškės užtepėlė kiek kitokia, su krabų mėsa (galite naudoti krabų lazdeles). Man asmeniškai krabų mėsa labai skanu įvairiose salotose, mišrainėse ar net valgyti jas vienas! Šią užtepėlę paruošite labai greitai ir pažadu skoniu tikrai nustebinsite namiškius, bei svečius! O gal jūs turite kokių neįprastų tik jūsų šeimoje naudojamu būdų kaip panaudoti krabų mėsą ar lazdeles? Koks gi mėgstamiausias jų panaudojimo būdas?
Reklama
Ingredientai:
- 150 g Varškė
- 90 g Krabų mėsa - arba krabų lazdelės
- Krapai - dėkite pagal skonį
- 2 skiltelės Česnakai - aš megstu kai česnakas jaučiasi stipriau tai dėjau 2
- 3 v.š. Majonezas
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas:
- Smulkiai supjaustykite agurką ir krabų lazdeles. Susmulkinkite krapus.
- Dubenyje šakutės pagalba, sutrinkite varškę.
- Į varškę įspauskite česnako skilteles, arba smulkiai jį sutarkuokite. Sudėkite krabų lazdeles, agurką, krapus.
- Į masę dėkite majonezo. Dėkite tiek , kiek norite pagal pageidaujamą užtepėles tirštumą. Aš dėjau 2 v.š. Įberkite druskos, pipirų.
- Patiekite su skrebučiais ar juoda duona. Aš šią užtepėlę dažniausiai suvalgau per 2 dienas. Skanaus!
Reklama
Pastabos
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!