Mus rasite
Paruošti varškės vafliai
Iškepti varškės vafliai

Receptai

Varškės vafliai

Šie varškės vafliai yra skanūs ir maistingi dėl naudojamų produktų – varškė suteikia baltymų ir kalcio, būtino kaulams stiprinti, o naudojant minimalų kiekį cukraus, vafliai išlieka pakankamai sveiki.

Paruošti varškės vafliai

Varškės vafliai

Karolina Puodžiūtė
Varškės vafliai yra puikus būdas pradėti rytą ar palepinti save švelniu ir subtiliu skoniu, kuriame dera varškės gaivumas ir vanilės saldumas. Juos nesunku pagaminti, o ingredientai yra kasdieniai ir lengvai prieinami. Vafliai puikiai tinka pusryčiams arba desertui, ypač su mėgstama uogiene ar šviežiais vaisiais.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 15 minutes
Bendras laikas 25 minutes
Kategorija Desertai, Vafliai
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Visus ingredientus sudėkite į dubenį.
  • Gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
  • Įkaitinkite ir lengvai aliejumi ištepkite vaflinę.
  • Kepkite vaflius pagal vaflinės instrukcijas.
  • Iškeptus vaflius palikite atvėsti ant grotelių. Pagal skonį pabarstykite cukraus pudra.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti neriebią varškę? Taip, galite naudoti neriebią varškę, tačiau vafliai bus kiek sausesni.
  2. Ar galima cukrų pakeisti medumi? Taip, medus yra puikus pakaitalas.
  3. Ką daryti, jei neturiu vanilinio cukraus? Galite naudoti kelis lašus vanilės ekstrakto.
  4. Ar galima kepti šiuos vaflius orkaitėje? Taip, bet teks naudoti specialią vaflių formą ir stebėti kepimo laiką.
  5. Kaip laikyti likusius vaflius? Laikykite vaflius uždarame inde šaldytuve iki 2–3 dienų arba užšaldykite ilgesniam laikymui.

Maistingumas

Kalorijos: 970kcalAngliavandeniai: 100gBaltymai: 30gRiebalai: 49g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų