Mus rasite

Virtiniai su braškių-rikotos įdaru

Virtiniai su braškių-rikotos įdaru

Receptai

Virtiniai su braškių-rikotos įdaru

Jau nepamenu, kada paskutinį kartą mėgavausi naminiais virtinukais. Bet gražiomis braškėmis apibarstyti turgaus prekystaliai įkvėpė pasigaminti virtinukus namuose. Jei pageidaujate, vietoje braškių galite naudoti bet kokias kitas uogas, tokias kaip avietes, mėlynes ar net serbentus, tačiau rekomenduočiau neapeiti padažo, nes jis tikrai suteikia labai malonų papildomą skonį. Be to, šis padažas žiemą labai dera su keptais obuoliais. Turėkite tai omenyje!

Virtiniai su braškių-rikotos įdaru

Virtiniai su braškių-rikotos įdaru

Karolina Puodžiūtė
Jau nepamenu, kada paskutinį kartą mėgavausi naminiais virtinukais. Bet gražiomis braškėmis apibarstyti turgaus prekystaliai įkvėpė pasigaminti virtinukus namuose.
Reklama
Paruošimo laikas 45 minutes
Gaminimo laikas 5 minutes
Bendras laikas 50 minutes
Kategorija Virtinukai
Porcijos 2 asmenims
Reklama

Ingredientai:
  

Tešlai

  • 250 g Kvietiniai miltai
  • 1 vnt. Kiaušiniai
  • 240 ml Vanduo šiltas
  • Druska žiupsnelis

Įdarui

  • 250 g Rikota arba varškės
  • 80 g Braškės ½ puodelio
  • 2 v.š. Rudasis cukrus

Padažui

  • 2 v.š. Grietinė
  • 2 v.š. Rudasis cukrus
  • 1 a.š. Cinamonas
Reklama

Paruošimas:
 

Gaminam tešlą

  • Išplakite kiaušinį su žiupsneliu druskos. Miltus persijokite ir įmaišykite į išplaktą kiaušinį. Supilkite vandenį. Minkykite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iki vientisos masės. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau vandens arba miltų; tešla turi būti šiek tiek kieta. Palikite 15 minučių kambario temperatūroje, kad tešla sustingtų.
  • Tuo tarpu pasigaminkite įdarą: uogas nuplaukite ir nukoškite, sutrinkite su cukrumi. Įmaišykite rikotą arba varškę.
  • Pusę tešlos iškočiokite iki maždaug (0,3 cm) storio. Supjaustykite 8 cm apskritimais, naudodami sausainių pjaustyklę arba puodelį.
  • Į kiekvieno tešlos gabalėlio centrą dėkite po nedidelį šaukštelį braškių-rikotos įdaro.
  • Sudrėkinkite kraštus vandeniu, užlenkite ir suspauskite. Pakartokite procedūrą su likusia tešla ir likusiu įdaru.
  • Užvirinkite didelį puodą vandens. Sudėkite norimą kiekį koldūnų ir virkite 3–5 minutes arba tol, kol iškils į paviršių. Išimkite kiaurasamčiu.
  • Padažui sumaišykite grietinę, cukrų ir cinamoną. Supilkite ant šiltų virtinių. Skanaus!!!
    Paruošti virtinukai su braškėmis
Reklama

Pastabos

Jei pageidaujate, vietoje braškių galite naudoti bet kokias kitas uogas, tokias kaip avietes, mėlynes ar net serbentus, tačiau rekomenduočiau neapeiti padažo, nes jis tikrai suteikia labai malonų papildomą skonį.
Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Daugiau Receptai

  • Azijietiška vištienos sriuba su melionais Azijietiška vištienos sriuba su melionais

    Receptai

    Azijietiška vištienos sriuba su melionais

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai Gimtadienio proga sesė padovanojo kulinarinę knygą Azijos Virtuvė Nuo A iki Z, kurioje radau nuostabios sriubos receptą! Labai skanu, tai tikrai malonus, netikėtas atradimas, reikalaujantis minimalių laiko išteklių, patikęs ir...

  • Kepta lydeka su špinatais ir riešutais receptas Kepta lydeka su špinatais ir riešutais receptas

    Receptai

    Kepta lydeka su špinatais ir riešutais

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai   Už lydeką norėčiau padėkoti Tomui. Lydeka iškepė labai skani ir sultinga. RekomenduojameLentelės Cholesterolio norma Didžiausios valstybės pagal... Nedarbo dienos 2024 metais Didžiausi Lenkijos miestai Spalvinimo paveiksliukai Besmegeniai spalvinimui...

  • Keptos lašišos receptas su sūriu Keptos lašišos receptas su sūriu

    Receptai

    Kepta lašiša su sūriu ir šparaginėm pupelėm

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai Orkaitėje kepta lašiša su pelėsiniu sūriu ir virtomis šparaginėmis pupelėmis. RekomenduojameLentelės Cholesterolio norma Didžiausios valstybės pagal... Nedarbo dienos 2024 metais Didžiausi Lenkijos miestai Spalvinimo paveiksliukai Besmegeniai spalvinimui Katinas spalvinimui...

  • Skardoje keptos vištienos receptas Skardoje keptos vištienos receptas

    Receptai

    Skardoje kepta vištiena

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai   Tai greitai ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuris šeštadienio vakarą pradžiugins šeimyną. Jis patiko visiems, kuriuos vaišinau, taip pat ir vaikams. Tai lengvesnis ir sveikesnis JAV Merilendo valstijoje paplitusio...

  • Itališka pomidorų sriuba Itališka pomidorų sriuba

    Receptai

    Itališka pomidorų sriuba

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai   Greitai pagaminama itališka pomidorų sriuba. RekomenduojameLentelės Cholesterolio norma Didžiausios valstybės pagal... Nedarbo dienos 2024 metais Didžiausi Lenkijos miestai Spalvinimo paveiksliukai Besmegeniai spalvinimui Katinas spalvinimui Drugeliai spalvinimui Vienaragiai spalvinimui...

  • Avinžirnių košės receptas Avinžirnių košės receptas

    Receptai

    Avinžirnių košė su raudonėliais ir česnaku

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai Šis receptas priklauso ispaniškųjų užkandžių – TAPAS kategorijai. Labai džiaugiuosi, kad radau dar vieną patiekalą, kurį galėsiu įterpti į skanių pusryčių meniu. Labai skanu – tikrai nesitikėjau. Kiekvienąkart nudžiugdavau aptikusi paprikos...

  • Bosnijos koldūnų receptas “Bosnak mantı” Bosnijos koldūnų receptas “Bosnak mantı”

    Receptai

    Bosnijos koldūnai “Bosnak mantı”

    autorius

    Sužinosite: Išskleisti RekomenduojameLentelėsSpalvinimo paveiksliukaiSena tiesa nerūdijaMaistasReceptai Prisipažinsiu, kad ieškodama šio recepto kilmės bandžiau ieškoti Bosnijos maisto tinklaraščiuose informacijos, tačiau pasirodo tokio tipo koldūnus paprastai gamina tik turkai arba Bosnijos turkai. Kalbant apie Bosnijos turkus, tai...

Temos

Reklama
Reklama

Savaitės populiariausi

Reklama
Reklama
Į viršų