Mus rasite
Vištienos sparneliai kepti keptuvėje
Karamelizuoti vištienos sparneliai kepti keptuvėje @venera_os

Receptai

Vištienos sparneliai kepti keptuvėje

 

Vištienos sparneliai kepti keptuvėje

Vištienos sparneliai kepti keptuvėje

Karolina Puodžiūtė
Aštrus ir lipnus. Dingsta nuo stalo kaip saulėgražos! Pagaminama greitai ir paprastai.
4.50 | 2 įvertinimai
Mitybos planas
Porcijos 4 asmenims
Kalorijos

Įrankiai

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Vištienos sparnelius nuplaukite, nusausinkite, pagal skonį druskos ir pipirų.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite, apkepkite sparnelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Iškepusius sparnelius išimkite iš keptuvės į atskirą dubenį.
  • Į tą pačią keptuvę suberkite tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir čili pipirą ir maišydami pakepinkite pusę minutės.
  • Įdėkite vištienos sparnelius atgal, įpilkite medaus, apelsinų sulčių ir, jei norite, įberkite druskos ir pipirų.
  • Viską užvirkite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 15 minučių.
  • Tada atidarykite dangtį ir visas sultis išgarinkite ant maksimalios ugnies, karamelizuodami sparnelius. Nuolat maišykite, kad nesudegtų dugnas.
  • Patiekite apibarstę žaliais svogūnais.
    Vištienos sparneliai kepti keptuvėje

Video

YouTube player
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų