Mus rasite
Žuvis tešloje su sojos padažu
Žuvis tešloje su sojos padažu

Receptai

Žuvis tešloje su sojos padažu

  • Baltymų šaltinis. Žuvis yra puikus aukštos kokybės baltymų šaltinis.
  • Lengvai virškinamas patiekalas. Sojų padažas praturtina patiekalą mineralais ir pagerina skonį, mažinant druskos poreikį.
  • Aromatingas skonis. Pridėtos žolelės ir česnakas suteikia natūralių kvapų ir skonio.
  • Greitai paruošiama. Vos per 30 minučių turėsite gardų patiekalą.
  • Universalu. Tinka įvairių rūšių žuviai ir garnyrams.
Žuvis tešloje su sojos padažu

Žuvis tešloje su sojos padažu

Karolina Puodžiūtė
Jeigu ieškote patiekalo, kuris būtų aromatingas, šiek tiek pikantiškas ir greitai paruošiamas – šis receptas puikiai tiks. Sojų padažas suteikia subtilų skonį, o česnakas ir petražolės papildo žuvį gaiviais akcentais.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Petražoles smulkiai supjaustykite, česnaką susmulkinkite. Sumaišykite su kiaušiniu, vandeniu, miltais, paprika ir sojų padažu iki vientisos masės.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite po 3–5 minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
  • Žuvį išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Patiekite su šviežiomis salotomis ar ryžiais.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Kokia žuvis tinka? Tinka bet kokia balta žuvis, tokia kaip menkė, ešerys ar plekšnė.
  2. Ar galima kepti orkaitėje? Taip, kepkite 200 °C temperatūroje apie 15–20 minučių.
  3. Ar galima naudoti kitas žoleles? Galima pridėti krapų, kalendrų arba bazilikų.
  4. Kaip išvengti per didelio riebalų kiekio? Kepkite žuvį orkaitėje.
  5. Ar sojų padažą galima pakeisti? Galima naudoti tamari padažą arba šiek tiek citrinos sulčių su druska.

Maistingumas

Kalorijos: 290kcalAngliavandeniai: 14gBaltymai: 25gRiebalai: 12g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų