Mus rasite
Bulvių ir cukinijų blynai
Bulvių ir cukinijų blynų receptas @būvis.lt fotografija

Receptai

Bulvių ir cukinijų blynai

Kaip aš mėgstu cukinijų blynus! Stengiuosi gaminti kuo įvairius variantus. Vieni iš mano mėgstamiausių yra su bulvėmis! Bulvių ir cukinijų blynai yra labai sotūs. Galiu drąsiai teigti, kad tai yra visaverčiai pusryčiai ar popietės užkandis. Čia yra kur klaidžioti nes galima eksperimentuoti su prieskoniais, vietoj petražolių dėti krapų ar kitų žolelių, taip pat dar galite įdėti česnako.

Paruoškime visus reikalingus ingredientus cukinijų ir bulvių blynams gaminti.

Bulvių ir cukinijų blynai

Bulvių ir cukinijų blynai

Karolina Puodžiūtė
Paruoškime visus reikalingus ingredientus cukinijų ir bulvių blynams gaminti.
3 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 45 minutes
Porcijos 2 asmenims

Įrankiai

Tarka
Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Reklama

Paruošimas:
 

  • Cukiniją sutarkuokite vidutine tarka, palikite 10 minučių, tada nupilkite sulčių perteklių ir lengvai išspauskite tarkį. Taip padarius į cukinijas nereikės berti daug miltų.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną, petražoles ir česnaką.
  • Viską sumaišykite kartu su cukinijomis.
  • Bulves sutarkuokite ta pačia tarka kaip ir cukiniją ir suberkite į dubenį.
  • Sumaišykite daržovių masę, įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir pipirus.
  • Dar kartą išmaišykite ir tik tada įberkite druskos.
  • Iš karto pradėkite kepti blynus. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų. Masę šaukštu dėkite į įkaitintą aliejų.
  • Kai apačia paruduos, apverskite ir apkepkite kitą pusę.
  • Blynelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad visi riebalų pertekliai susigertų.
Reklama

Pastabos

Skanius cukinijų ir bulvių blynus galite patiekti su grietine arba grietinės ir česnako padažu. Jei mėgstate, galite valgyti su majonezu. Skanaus!

Nutrition

Calories: 72kcal
Proga Pietums
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų