Mus rasite
Paruošti bulvių kotletai su parmezanu
Paruošti bulvių kotletai su parmezanu

Receptai

Bulvių kotletai su parmezanu ir žolelėmis

Šie traškūs bulvių kotletai – tai nuostabus paprastų ingredientų derinys, kuris kartu sukuria sotų ir aromatingą patiekalą. Tarkuotos bulvės ir morkos yra minkštas ir švelnus pagrindas, o parmezano sūris ir žolelės suteikia gaivaus skonio. Apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti iki traškumo, šie kotletai tikrai patiks visiems.

Bulvių kotletai su parmezanu ir žolelėmis

Bulvių kotletai su parmezanu ir žolelėmis

Karolina Puodžiūtė
Šiuos bulvių kotletus lengva pagaminti ir jie yra neįtikėtinai universalūs, todėl puikiai tinka greitai vakarienei ar skaniam užkandžiui. Nesvarbu, ar ieškote lengvos vakarienės, ar užkandžio su draugais, šie kotletukai - gardus pasirinkimas.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

Paruoškite bulvių mišinį:

  • Bulves nuvalykite, sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį. Sudėkite pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, parmezaną ir kapotas petražoles. Viską gerai išmaišykite.
  • Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius ir pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kiaušinių mišinį supilkite į dubenį su bulvių mišiniu.
  • Į mišinį suberkite miltus ir išmaišykite, kol susimaišys. Mišinys turi būti pakankamai lipnus, kad laikytųsi kartu. Jei jis per drėgnas, įberkite dar šiek tiek miltų.
  • Iš mišinio suformuokite nedidelius kotletukus arba paplotėlius ir kiekvieną apvoliokite džiūvėsėliuose.

Kepkite kotletus:

  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  • Kai įkais, sudėkite kotletus ir kepkite jas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
    Bulvių kotletai su parmezanu ir žolelėmis

Video

 
YouTube player
Reklama

Pastabos

Bulvės:

Kad bulvės iškeptų tolygiai ir greitai, naudokite smulkią tarką. Iš tarkuotų bulvių išspauskite drėgmės perteklių.

Sūris:

Parmezanas suteikia sodraus skonio, tačiau jį galite pakeisti bet kokiu norimu kietuoju sūriu, pavyzdžiui, čederiu ar pekorinu.

Aliejus:

Alyvuogių aliejaus ir augalinio aliejaus mišinys suteikia kepiniams malonaus skonio ir kartu užtikrina, kad jie iškeps tobulai iki auksinės spalvos.

Maistingumas

Kalorijos: 250kcalAngliavandeniai: 20gBaltymai: 7gRiebalai: 15gNatris: 300mgSkaidulos: 3gCukrus: 2g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų