Mus rasite
Cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
Paruošti cukinijų blyneliai su sūriu

Receptai

Cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu

Cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu yra sveiki, nes cukinijos yra mažai kaloringos ir turi daug vitaminų, pavyzdžiui, A ir C, kurie stiprina imunitetą. Morkos praturtina blynelius beta karotinu, svarbiu akims ir odai. Sūris suteikia kalcio ir baltymų, reikalingų stipriems kaulams.

Cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu

Karolina Puodžiūtė
Šie cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu – puikus būdas paįvairinti kasdienį racioną. Jie yra ne tik maistingi, bet ir labai skanūs, ypač dėl sūraus sūrio, kvapnaus česnako ir šviežių žalumynų. Tai puikus pasirinkimas pusryčiams, pietums ar lengvai vakarienei.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Stambia tarka sutarkuokite cukinijas. Sumaišykite jas su druska ir palikite sietelyje arba dubenyje 10–15 minučių. Po to atsargiai išspauskite. Jei naudojate jaunas daržoves su plona odele, jų nereikia lupti.
  • Morką ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius lengvai suplakite. Smulkiai supjaustykite žalumynus, o česnaką susmulkinkite.
  • Į cukinijas sudėkite morką, sūrį, žalumynus, miltus, kiaušinius ir česnaką. Gerai išmaišykite.
  • Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Kepkite blynelius po maždaug 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai

  1. Ar galima naudoti kitą sūrį vietoje sūraus sūrio? Taip, galite pasirinkti kitokį sūrį pagal skonį, pavyzdžiui, fetą ar parmezaną.
  2. Ar galiu blynelius kepti orkaitėje vietoje keptuvės? Taip, galite kepti 180 °C temperatūroje apie 20–25 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.
  3. Kaip laikyti likusius blynelius? Laikykite šaldytuve iki 2 dienų ir prieš valgymą pašildykite keptuvėje arba orkaitėje.
  4. Ar galima pridėti kitų prieskonių? Taip, papildomai galite naudoti maltus pipirus, baziliką ar raudonėlį.
  5. Ar blynelius galima šaldyti? Taip, galite šaldyti jau iškeptus blynelius. Prieš patiekdami, pašildykite orkaitėje arba keptuvėje.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų