Mus rasite
Dešrelės grietinėlės padaže
Paruoštos dešrelės grietinėlės padaže @receptu_kolekcioniere

Receptai

Dešrelės grietinėlės padaže

 

Dešrelės grietinėlės padaže

Dešrelės grietinėlės padaže

Karolina Puodžiūtė
Šis patiekalas – tikras komforto maistas, kuris puikiai tinka jaukiems šeimos pietums ar vakarienei. Sultingos dešrelės derinamos su kreminiu svogūnų ir grietinėlės padažu, kuris švelniai paryškintas garstyčiomis. Paprasta, greita ir be galo skanu, ypač patiekiant su šilkinės tekstūros bulvių koše. Tai patiekalas, kuris neabejotinai taps jūsų šeimos favoritu!
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Dešreles lengvai įpjauti ir apkekpti trumpai iš abiejų pusiu, tik kol lengvai paskrus. Atidėti į šoną.
  • Toje pačioje keptuvėje pakepinti pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, jiems suminkštėjus, supilti grietinėlę, sudėti Creme Fraiche, garstyčias, prieskonius ir viską išmaišyti.
  • Dešreles sudėti į padažą ir uždengus dangčiu ant silpnos kaitros troškinti apie 15 minučių.Labai skanu su bulvių koše 🫠
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galiu naudoti kitokias dešreles? Taip, galite rinktis kitokias dešreles, tačiau Bratwurst suteikia šiam patiekalui ypatingą skonį. Jei keičiate, rinkitės panašios tekstūros dešreles.
  • Kuo galima pakeisti Creme Fraiche? Jei neturite Creme Fraiche, galite naudoti riebesnę grietinę arba graikišką jogurtą. Svarbu, kad pakaitalas būtų kremiškas.
  • Ar galima gaminti be garstyčių? Taip, tačiau garstyčios suteikia švelnaus pikantiškumo. Jei jų nemėgstate, galite tiesiog praleisti arba pakeisti trupučiu citrinų sulčių.
  • Kaip ilgai galima laikyti patiekalą? Atšaldytą patiekalą galima laikyti šaldytuve iki 2 dienų. Prieš patiekiant, pašildykite ant silpnos ugnies.
  • Kokius garnyrus dar rekomenduojate? Šis patiekalas puikiai dera su bulvių koše, tačiau tinka ir keptos daržovės, šviežia duona ar virti ryžiai.
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų