Kategorija: Braškės
Receptai su braškėmis
Braškė (lot. Fragaria ananassa) – daugiametis braškių genties augalas, dvigubas savo protėvio – laukinės Čilės braškės hibridas. Dažniausiai braškės vadinamos sodo braškėmis, su būdingais raudonais dideliais vaisiais, saldžios ir labai kvapnios. Braškės valgomos žalios, verdamos uogienės, putėsiai, dedamos į kepinius, puošiami ledai ir desertai.
Lengvas, gaivus ir itin paprastai pagaminamas tortukas, kuris puikiai tiks tiek šventėms, tiek jaukiems šeimos pasisėdėjimams. Šio deserto pagrindą sudaro…
Ar ir jūs negalite atsispirti sūrio tortams? Šis desertas – tikras svajonių tortas: lengvas, kreminis, gaivus ir nereikalaujantis daug pastangų.…
Jau nepamenu, kada paskutinį kartą mėgavausi naminiais virtinukais. Bet gražiomis braškėmis apibarstyti turgaus prekystaliai įkvėpė pasigaminti virtinukus namuose.