Kategorija: Rikota
Ricotta (ital. ricotta) yra viena iš tradicinių itališkų sūrių. Ricotta gaminama iš specialių išrūgų, kurios yra šalutinis mocarelos gamybos produktas. Tai reiškia, kad rikotos baltymų bazė yra albuminas.
Šis obuolių pyragas – tai tobulas derinys tarp lengvumo ir saldaus skonio. Rikota suteikia pyragui ypatingo minkštumo, o obuoliai –…
Kažkada bandžiau sūrį derinti su populiariausia vasaros daržove. O dabar cukinijų kukulius gaminu kone kiekvieną savaitę!Net vaikai, kurie dažniausiai nemėgsta…
Turėjau šaldytuve nemažai rikotos, dažniausiai ją naudoju lietinių blynelių įdarams, bet šį kartą aptingau gaminti lietinius, tai pagaliau išbandžiau idėją,…
Jau nepamenu, kada paskutinį kartą mėgavausi naminiais virtinukais. Bet gražiomis braškėmis apibarstyti turgaus prekystaliai įkvėpė pasigaminti virtinukus namuose.