Mus rasite
Iškeptos Kalėdinės eglutės iš tešlos
Iškeptos Kalėdinės eglutės iš tešlos @varime.blog

Receptai

Kalėdinės eglutės iš sluoksniuotos tešlos su špinatų pesto

Šis kalėdinis užkandis yra paprastas ir labai greitai pagaminamas.

Iškeptos Kalėdinės eglutės iš tešlos

Kalėdinės eglutės iš sluoksniuotos tešlos su špinatų pesto

Karolina Puodžiūtė
Skanios Kalėdų eglutės, užpildytos špinatų pesto, yra lengvai pagaminamos, nei manote. Tai yra puikus kalėdinis užkandis. Tik nuo jūsų priklauso, kokį įdarą pasirinksite.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 25 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Kategorija Užkandžiai
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Špinatų pesto:

Paruošimas:
 

  • Graikinius riešutus paskrudinkite keptuvėje, suberkite į blenderį, suberkite špinatus, aliejų, druską, pipirus ir išmaišykite.
    Tešla su pesto
  • Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, aptepkite pesto, pabarstykite sūriu ir supjaustykite juostelėmis. Juostelę užlenkiame iš vienos pusės į kitą, kad apačioje sunaudotume daugiau tešlos ir kildami aukščiau siauriname, kaip ir eglutės pavidalu. Taip paruoštus medelius susmeikite smeigtuku ir kepkite 180℃ orkaitėje apie 15-20 min., kol taps auksinės spalvos.
    Eglutės iš tešlos
  • Sūrį supjaustykite ir išpjaukite žvaigždute.
  • Iškeptoms eglutėms leiskite šiek tiek atvėsti ir galiausiai smeigtuku įsmeikite išpjautas žvaigždutes. 
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų