Mus rasite
Kiaušinių dažymas mėlynaisiais kopūstais
Numarginti kiaušiniai mėlynaisiais kopūstais @slowlifeblog

Receptai

Kiaušinių dažymas kopūstais

 

Dažyti kiaušiniai kopūstais

Kiaušinių dažymas kopūstais

Karolina Puodžiūtė
Kiaušinių marginimas mėlynuoju kopūstu labai populiarus būdas nudažyti kiaušinius velykoms. Ekologiškas variantas – natūralu ir gražu. Tereikia raudonųjų (mėlynųjų) kopūstų ir trupučio acto.
4.34 | 3 įvertinimai
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 40 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 1 hour
Kategorija Dažymas
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai

Įrankiai

Puodas
Maistinė plėvelė

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į gilų puodą. Užpilkite vandeniu.
    Kiaušinių dažymo procesas mėlynaisiais kopūstais
  • Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
    Kopūsto tirpalas kiaušiniu dažymui
  • Išimkite kopūstą, į likusį skystį įpilkite 6 šaukštus acto, į puodą sudėkite virtus kiaušinius ir palikite 3 valandoms.
    Kiaušiniai turi būti švarūs.
    Galite kopūstus iš paruošto skysčio ir neišimti. Kiaušiniai gausis su raštais.
    Kiaušinius tirpale galite palaikyti ir ilgiau, taip gausite skirtingus atspalvius.
    Kiaušinių dažymo procesas kopūstais
  • Išimkite kiaušinius ir padėkite ant servetėlės ​​nenuvalydami! Leiskite išdžiūti.
    Nudažytas margutis kopūstais
  • Išdžiovinus galite patepti augaliniu aliejumi, kad būtų gražus blizgesys.
    Gražūs kiaušiniai nudažyti kopūstais

Pastabos

Būkite atsargūs dirbdami su kiaušiniais, nes kopūsto mišinys gali palikti dėmes, todėl svarbu apsaugoti savo darbo vietą.
Kiaušinių dažymas mėlynaisiais kopūstais

Kiaušinių dažymas mėlynaisiais kopūstais

Dažyti kiaušiniai kopūstais
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų