Mus rasite
Paruoštos kopūstų salotos su imbiero padažu

Receptai

Kopūstų salotos su imbiero padažu – nustebins išraiškingu skoniu

Kuo šis receptas geras?

  • Lengvas ir sveikas – daug skaidulų ir vitaminų.
  • Stiprina imunitetą – imbieras ir česnakai suteikia organizmui apsaugą.
  • Mažai kalorijų – puikiai tinka sveikai mitybai.
  • Greitas paruošimas – nereikia apdoroti termiškai.
  • Vegetariškas ir veganiškas – tinka įvairioms dietoms.
Paruoštos kopūstų salotos su imbiero padažu

Kopūstų salotos su imbiero padažu

Karolina Puodžiūtė
Gaivios, traškios ir aromatingos kopūstų salotos su pikantišku imbieriniu padažu – puikus pasirinkimas lengviems pietums ar vakarienei. Recepto paruošimo video įraša rasite žemiau 🙂
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Sezamų sėklos ir jų produktai

Ingredientai
  

Padažui:

Paruošimas
 

Paruoškite padažą:

  • Dubenyje sumaišykite saulėgrąžų aliejų, sojų padažą, citrinos sultis, smulkintą česnaką, tarkuotą imbierą ir susmulkintą čili pipirą.

Susmulkinkite daržoves:

  • Kopūstus plonai supjaustykite, morkas ir papriką supjaustykite šiaudeliais. Kalendrą ir svogūnų laiškus smulkiai sukapokite.

Paskrudinkite sezamo sėklas:

  • Sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite sezamo sėklas iki auksinės spalvos.

Sumaišykite salotas:

  • Visus ingredientus sudėkite į dubenį, užpilkite padažu ir gerai išmaišykite. Pabarstykite sezamo sėklomis. Skanaus! 😊

Video

YouTube player

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti tik vienos rūšies kopūstą? Taip, bet mišrus kopūstų derinys suteikia daugiau spalvų ir skonio.
  2. Kaip sumažinti aštrumą? Galite nenaudoti čili pipiro arba įdėti mažiau imbiero.
  3. Ar tinka kitos sėklos vietoje sezamo? Taip, galite naudoti saulėgrąžų ar moliūgų sėklas.
  4. Kiek laiko salotos išlieka šviežios? Salotas geriausia suvalgyti iš karto, bet šaldytuve jos išlieka šviežios iki 24 valandų.
  5. Ar galima pridėti baltymų? Žinoma, galite įdėti virtos vištienos, tofu ar avinžirnių.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų