Maistas
Ilgasis savaitgalis – su skaniu maistu ir mažiau rūpesčių: 3 žinomo šefo gudrybės ir receptai
Čia pat – paskutinis ilgasis vasaros savaitgalis. Jį dovanoja Žolinė, tad norisi jį leisti su kuo daugiau gaivos, šviežumo, o laiką skirti gamtoje bendraujant su artimaisiais užuot triūsius virtuvėje. Tai visai paprasta, įsitikinęs prie „Iki“ komandos prisijungęs žymus virtuvės šefas Dainius Špakauskas. Jis išduoda kelias savo amato gudrybes ir dalijasi paprastais, bet nepaprastai skaniais receptais. „Vasara neatsiejama nuo…
Tarp dažniausiai aptariamų maistinių medžiagų, būtinų bendrai sveikatai, biotinas paprastai nėra minimas. Tačiau šis vitaminas…
Aštrus maistas visada skyrė žmones į dvi stovyklas. Jūs arba jį mėgstate, arba vengiate, arba…
Omega-3 riebalų rūgštys jau daugelį metų laikomos nepakeičiamomis maistinėmis medžiagomis, o tyrimai rodo jų naudą…
Kalbant apie miego kokybės gerinimą, tai, ką geriate, yra taip pat svarbu, kaip ir tai,…
Jei nuolat stengiatės gerai išsimiegoti, tikriausiai išbandėte įvairias strategijas, tokias kaip meditacija ar dienoraščio rašymas.…
Daugelį metų buvo įprasta manyti, kad raudoną mėsą reikėtų keisti balta mėsa, pavyzdžiui, paukštiena, siekiant…
Artėjant Velykoms, kurios vyks 2025 m. balandžio 20 d., didėja susidomėjimas tradiciniais ir saugiais kiaušinių…
Lenkijoje paskelbti konkurso „100 geriausių restoranų“ rezultatai. Vertinant buvo atsižvelgta į gastronominių gidų duomenis, lankytojų…
Spalvingų kiaušinių ant Velykų stalo nori visi, tačiau užsiimti jų marginimu dažnam pritrūksta kantrybės. Juo…
Visų rūšių svogūnuose gausu vitamino C, kalio ir skaidulų, todėl verta juos įtraukti į savo…