
Maltos mėsos kotletai su kefyru
Šie kotletai yra labai universalūs. Paruošiama labai greitai ir paprastai.

Ingredientai
- 300 ml Kefyras
- 1 vnt. Kiaušiniai
- 400 g Mėsos faršas
- 2 vnt. Svogūnai
- 1 pundelis Žalieji svogūnai - laiškai
- 250 g Kvietiniai miltai
- 1 a.š. Cukrus
- 1 a.š. Druska
- Augalinis aliejus - kepimui
Paruošimas
- Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Į svogūną suberkite maltą mėsą, įberkite pusę šaukštelio druskos ir kepkite, kol iškeps.
- Šiuo metu dubenyje su kefyru sumaišykite kiaušinį, druską ir cukrų, sumaišykite.
- Miltus persijokite į kefyrą ir užminkykite tirštą tešlą.
- Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus, suberkite į tešlą kartu su keptu faršu, išmaišykite. Į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi dėkite suformuotus šaukštu kotletukus.
- Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!
Komentarų: 1
Nu tai tikrai puikus maistas,gerai padarytas skanu labiausiai patiko salotos stikliniam inde ,tikrai geras sumanimas.AČIŪ