Mus rasite
Marinuota silkė pomidorų padaže
Marinuotos silkės pomidorų padaže receptas

Receptai

Marinuota silkė pomidorų padaže

Beveik visi mėgsta skanią silkę. Tai universalus užkandis ant bet kurio šventinio stalo. Noriu pasidalinti marinuotos silkės pomidorų padaže receptu. Mano nuomone, tai vienas geriausių silkės marinavimo receptų.

Marinuota silkė pomidorų padaže

Marinuotos silkės receptas pomidorų padaže

Karolina Puodžiūtė
Šios žuvies skonis yra labai subalansuotas, šiek tiek pikantiškas ir patinkantis daugeliui. Paruošti šią marinuotą silkę nėra sunku. Produktai yra patys paprasčiausi ir prieinamiausi. Noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad recepte naudojama šaldyta nesūdyta silkė.
4 | 1 įvertinimas
Mitybos planas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
12 hours
Bendras laikas 12 hours 25 minutes
Porcijos 4 asmenims
Kalorijos

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Dvi nesūdytas silkes išvalome nuo vidurių, kaulų ir odos. Išvalytą filė supjaustykite porcijomis.
  • Tris vidutinio dydžio svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Imame indus, kuriuose marinuosime silkę. Sluoksniais sudėkite smulkintą svogūną ir silkės gabalėlius.
  • Dabar paruošime marinatą. Į puodą supilkite 40 ml 9% stalo acto, 100 ml saulėgrąžų aliejaus, įdėkite 1 v.š. cukraus, 1 v.š. druskos ir įpilkite pomidorų pastos.
  • Marinatą dėkite ant ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite. Kai tik marinatas pradeda virti, nukelkite jį nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
  • Paruoštą silkę ir svogūnus užpilkite atvėsusiu marinatu. Indą su silke uždenkite dangteliu ir padėkite į šaldytuvą apie 12 valandų. Po 12 valandų galima patiekti marinuotą silkę.

Pastabos

Silkė gavosi labai skani, o būtent pomidorų pastos derinys su šia žuvimi sukuria malonų pikantišką skonį. Būtinai paruoškite šią marinuotą silkę, nepasigailėsite.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų