Mus rasite
Marinuoti baklažanai su česnaku ir pipirais
Marinuoti baklažanai žiemai

Receptai

Marinuoti baklažanai su česnaku ir pipirais

 

Marinuoti baklažanai su česnaku ir pipirais

Marinuoti baklažanai su česnaku ir pipirais

Karolina Puodžiūtė
Baklažanai – kaip grybai žiemai. Puikus baklažanų užkandis žiemai, aromatingas ir labai skanus. Svarbiausia nepervirti.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 30 minutes
Virimo laikas 20 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 1 hour

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Pašalinkite baklažanų stiebus ir supjaustykite dideliais kubeliais. Puode užvirinkite vandenį, suberkite baklažanus ir virkite 5 minutes.
  • Tada kiaurasamčiu išimkite baklažanus iš puodo. Smulkiai supjaustykite krapus, petražoles ir nuluptas česnako skilteles. Išimkite paprikos vidų ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Viename dubenyje sumaišykite paprikas su žolelėmis ir česnaku, pabarstykite druska, pagal skonį įberkite kalendros ir maltų juodųjų pipirų.
  • Į papriką ir žoleles supilkite actą ir augalinį aliejų, gerai išmaišykite.
  • Į paprikos ir žolelių mišinį sudėkite baklažanus ir vėl išmaišykite.
  • Baklažanus su žolelėmis ir česnaku sudėkite į išplautus ir išdžiovintus stiklainius ir gerai prispauskite.
  • Likusį sūrymą supilkite į stiklainius ir uždenkite dangteliais.
  • Išklokite puodo dugną rankšluosčiu ir ustatykite stiklainius. Ikistiklainių kaklelio pripildykite vandens ir padėkite ant ugnies, kol užvirs.
  • Užvirus stiklainius virkite 10 min.
  • Po šios procedūros išimkite stiklainius iš puodo, užsukite ir pastatykite dangčiais žemyn.
  • Stiklainius rekomenduojama uždengti antklode ir palikti, kol visiškai atvės.
    Marinuoti baklažanai su česnaku ir pipirais
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų