Mus rasite
Naminiai riestainiai @būvis.lt

Receptai

Namuose pagaminti minkšti riestainiai

Šiandien siūlau išsikepti minkštus naminius riestainius. Juos labai lengva pasigaminti, o skonis dieviškas!

Namuose pagaminti minkšti riestainiai

Naminių riestainių receptas

Karolina Puodžiūtė
Tai yra patys minkščiausi, skaniausi ir sviestiškiausi riestainiai, kuriuos valgysite savo gyvenime. Tikriausiai gerai, kad pagal receptą riestainių gausis tik 8, nes galėčiau suvalgyti visus 20!
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 30 minutes
Gaminimo laikas 15 minutes
Papildomas laikas1 hour
Bendras laikas 1 hour 45 minutes
Kategorija Riestainiai
Porcijos 4 asmenims

Įrankiai

Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Sumaišykite pirmuosius keturis ingredientus maišytuvo dubenyje. Palikite keletą minučių, kad mielės suaktyvėtų ir suputotų. Įmaišykite miltus ir sviestą. Maišykite kol tešla susimaišys ir atlips nuo dubens kraštų.
  • Uždenkite dubenį ir leiskite tešlai pakilti šiltoje vietoje, kol masė padidės dvigubai (paprastai tai trunka apie 1 valandą).
  • Įkaitinkite orkaitę iki 230ºC. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir soda.
  • Padalinkite tešlą į 8 lygias dalis. Iš kiekvieno gabalėlio padarykite ilgą “dešrą” ir susukite į riestainio formą.
    Naminių riestainių gaminimas
  • Į verdantį vandenį 30 sekundžių po vieną dėkite riestainius. Išimkite kiaurasamčiu ir padėkite ant kepimo skardos (kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, jei nerimaujate, kad prilips). Riestainių viršų atepkite sviestu ir pabarstykite jūros druska.
  • Kepkite 15 minučių arba iki gražios, auksinės rudos spalvos.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų