Mus rasite
Ryžių apkepas su malta mėsa
Ryžių apkepas su malta mėsa @būvis.lt

Receptai

Ryžių apkepas su malta mėsa

Paprastas, bet tuo pačių labai skanus patiekalas su sultinga mėsa, ryžiais, grybų ir daržovių įdaru. Puikiai tinka sočiai šeimos vakarienei.

Ryžių apkepas su malta mėsa

Ryžių apkepas su malta mėsa

Karolina Puodžiūtė
Greitai paruošiamas apkepas.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 1 hour
Bendras laikas 1 hour 10 minutes

Įrankiai

Tarka
Keptuvė
Kepimo forma
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Nuplaukite. Virkite ryžius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės ir atvėsinkite juos.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Kepimo indą patepkite 1 šaukštu aliejaus.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat supjaustykite pievagrybius.
  • Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus, 2-3 minutes pakepinkite svogūną.
  • Į svogūną sudėkite morkas ir grybus, išmaišykite ir kepkite dar 7–8 minutes.
  • Į daržoves suberkite faršą, kruopščiai išmaišykite ir kepkite 10–12 minučių, pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
  • Sutarkuokite stambiai sūrį, gerai sumaišykite su kiaušiniais ir grietinėle.
  • Sudėkite į kepimo formą ryžius ir troškintą faršą su daržovėmis tolygiu sluoksniu.
  • Ant viršaus supilkite paruošta kiaušinių masę ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų