Mus rasite
Sultingi maltos mėsos Liulia kebabai
Sultingi pailgi kotletai

Receptai

Sultingi maltos mėsos Liulia kebabai

Yra daug įvairių kotletų rūšių. Pavyzdžiui, amerikietiški kotletai ruošiami tik iš mėsos ir svogūnų, nepridedant kiaušinių ar duonos. Mūsų šalies kultūroje į faršą dedama prieskonių, kiaušinių, miltinių gaminių. Paprastai šis paruošimo būdas tinka valgykloms, nes ten akcentuojamas didelis produkto kiekis. Europoje kotletai ruošiami iš mėsos gabalo, nesumalant jo į faršą. Prancūzai šį patiekalą valgo rankomis, o kaulą naudoja kaip stalo įrankį.

Maltos mėsos Liulia kebabai

Sultingi maltos mėsos Liulia kebabai

Karolina Puodžiūtė
Populiarieji Liulia kebabai - greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga paruošti.
4.50 | 2 įvertinimai
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 50 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Į faršą įdėkite druskos, krakmolo, grietinės ir susmulkinto česnako. Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir sudėkite į plastikinį indą.
  • Uždarykite indą su mėsos mišiniu ir padėkite į šaldytuvą 15 minučių.
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir dubenyje sumaišykite su druska ir cukrumi, obuolių sidro actu ir vandeniu. Smulkiai supjaustykite krapus, užbarstykite svogūnų mišinį ir marinuokite 15 minučių.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir iš faršo suformuokite pailgus plonus kotletus. Sudėkite kotletus į keptuvę ir apkepkite iš 4 pusių porą minučių.
  • Šiuos kotletus reikėtų patiekti su marinuotais svogūnais, taip pat bet kokiu jūsų pasirinktu garnyru.
    Maltos mėsos Liulia kebabai
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

1 komentaras

1 komentaras

  1. Danutė

    2024-08-26 at 12:06 pm

    Ačiū,tikrai bandysim.

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų