Mus rasite
Sumuštiniai su rūkyta skumbre ir kiaušiniais

Receptai

Sumuštiniai su rūkyta skumbre ir kiaušiniais

Kuo šis receptas geras?

  • Greitai paruošiama – vos per 30 minučių.
  • Baltymų šaltinis – dėka skumbrės ir kiaušinių.
  • Skanus ir sotus – puikus pasirinkimas užkandžiui.
  • Sveiki riebalai – skumbrėje gausu omega-3 riebalų rūgščių.
  • Lengvai pritaikomas – galima naudoti įvairią duoną ar kitus priedus.
Sumuštiniai su rūkyta skumbre ir kiaušiniais

Sumuštiniai su rūkyta skumbre ir kiaušiniais

Karolina Puodžiūtė
Šie sumuštiniai – greitas ir gardus užkandis su sodriu skumbrės skoniu, minkštais kiaušiniais ir aromatingais krapais. Puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar užkandžiams prie stalo.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Virimo laikas 15 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

Išvirkite kiaušinius:

  • Kiaušinius virkite apie 5-6 minutes, kol jie taps kietai virti. Atvėsinkite ir nulupkite.

Paruoškite skumbrę:

  • Atsargiai atskirkite skumbrės filė nuo odos ir kaulų.

Supjaustykite ingredientus:

  • Kiaušinius ir skumbrę supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną ir krapus smulkiai sukapokite.

Sumaišykite:

  • Sudėkite visus ingredientus į dubenį, įberkite druskos, pipirų ir įmaišykite šiek tiek majonezo.

Paskrudinkite duoną:

  • Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuve arba sausoje keptuvėje, kol jos taps traškios.

Patiekite:

  • Ant šiltos duonos dėkite paruoštą skumbrės ir kiaušinių mišinį. Patiekite iš karto. Skanaus! 😊

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galiu naudoti šaltai rūkytą skumbrę? Taip, tačiau karšto rūkymo skumbrė suteikia intensyvesnį skonį.
  2. Ar tinka kiti svogūnai? Taip, galite naudoti baltą arba žalią svogūną vietoj raudonojo.
  3. Ar galiu pridėti kitų ingredientų? Žinoma! Tinka kaparėliai, marinuoti agurkai ar garstyčios.
  4. Kaip laikyti paruoštą mišinį? Laikykite šaldytuve uždengtoje talpoje iki 1 paros.
  5. Kokį majonezą geriausia naudoti? Rinkitės klasikinį arba lengvesnį majonezą pagal skonį.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat pasigaminkite:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų