
Svogūno laiškų užtepėlė
Jei darže užaugo daugybė svogūno laiškų, kurių nespėjate valgyti - pabandykite pasigaminti užtepėlę! ji puikiai tiks pagardinti sumuštinius - ar tiesiog valgykite vieną su juoda duona! Taip pat šią užtepėlę - skoninį sviestą naudoju įdarydama kepsnelius, pagardinu ja žuvį. Taip pat skanu valgyti su šviežiomis virtomis bulvėmis. O kokių būdų turite jūs, sunaudoti svogūno laiškų gausybę?
Ingredientai:
- 200 g Žalieji svogūnai - laiškai
- 100 g Sviestas
- ½ skiltelės Česnakai
- 100 g Krapai
- ½ a.š. Druska
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas:

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!