Mus rasite
Troškinti kopūstai su pupelėmis
Troškinti kopūstai su pupelėmis @būvis.lt nuotrauka

Receptai

Troškinti kopūstai su pupelėmis

 

Troškinti kopūstai su pupelėmis

Troškinti kopūstai su pupelėmis

Karolina Puodžiūtė
Troškinti kopūstai su pupelėmis – tai paprastas, bet labai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Šis patiekalas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir maistingas, todėl yra puikus pasirinkimas norintiems įtraukti daugiau daržovių į savo mitybą. Patiekiant jį kartu su juoda duona ar bulvėmis, patiekalas taps dar sotesnis. Tad griebkite puodą ir ruoškimės gaminti!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Virimo laikas 25 minutes
Bendras laikas 45 minutes

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Supjaustykite svogūną smulkiais gabalėliais. Morkas sutarkuokite. Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Įkaitinkite gilią keptuvę ir supilkite aliejų. Apkepkite svogūną ir morkas, kol jos taps minkštos.
  • Į keptuvę sudėkite kopūstus, pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite vandens. Troškinkite ant mažos ugnies, uždengę dangčiu, kol kopūstai suminkštės, vis pamaišydami.
  • Įdėkite pomidorų pastą ir pupeles. Troškinkite dar 5 minutes, uždengę dangčiu.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai

  1. Ar galiu naudoti raugintus kopūstus vietoje šviežių? Taip, tačiau atkreipkite dėmesį, kad rauginti kopūstai bus rūgštesni, todėl gali reikėti sumažinti druskos kiekį arba įdėti šiek tiek cukraus subalansuoti skoniui.
  2. Kokias pupeles geriausia naudoti – konservuotas ar virtas? Galite naudoti tiek konservuotas, tiek iš anksto virtas pupeles. Svarbiausia, kad jos būtų minkštos ir paruoštos valgyti.
  3. Ar galima šį patiekalą papildyti kitais ingredientais? Taip, galite pridėti rūkytų dešrelių, grybus ar kitas mėgstamas daržoves, kad patiekalas taptų dar turtingesnis.
  4. Kaip ilgai galiu laikyti šį patiekalą šaldytuve? Šaldytuve troškinti kopūstai su pupelėmis gali būti laikomi iki 3 dienų.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų